Luisteren geeft energie

We praten graag met u. Maar we luisteren nog liever. Want als we begrijpen wat u écht wilt, zorgen we voor oplossingen waar u iets aan heeft. Zo begrepen we dat energie besparen best ingewikkeld is. Daarom hebben we nu de energiescan. Gewoon via uw smartphone.

Energiescan maakt besparen gemakkelijk

Energie besparen willen we allemaal wel. Maar wij begrijpen best dat het ingewikkeld is, want waar moet u beginnen? Daarom hebben we nu de energiescan: een videogesprek waarin u gratis persoonlijke bespaartips krijgt.

Lees alles over de energiescan

Kerstactie helpt gezinnen met betalingsachterstand

Joyce en Gabriële, vriendinnen uit Den Helder, starten hun kerstactie 2016. Ze doen een donatie om een gezin met een betalingsachterstand op de energierekening warm door de winter te helpen. Vorig jaar was deze actie ‘Geef Energie’ al een succes. Nuon doet dit jaar uiteraard weer mee. Joyce en Gabriële roepen andere mensen en bedrijven op om hun goede voorbeeld én dat van Nuon te volgen.

Lees meer over de kerstactie 'Geef Energie'

Kerstactie 'Geef Energie' helpt gezinnen met een betalingsachtersand

Seintje voorkomt verrassingen

U wilt natuurlijk niet onverwachts bijbetalen op een jaarafrekening. Daarom krijgt u voortaan regelmatig een seintje van ons. Zodat u weet hoe u ervoor staat.

Lees alles over het seintje

Bent u ondernemer? Ook dan krijgt u van ons een seintje

Doe mee met #mooistemeterkast

In de ogen van veel Nederlanders is de meterkast het minst favoriete ‘kamertje’ van hun woning. Wij zijn heel nieuwsgierig naar hoe uw ideale meterkast eruit ziet. Laat uw meterkast zien en plaats een foto op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest met #mooistemeterkast. U maakt kans op een verrassende gereedschapskist.

Bekijk de actievoorwaarden Meterkastactie

De Kunst van het Luisteren

In de Kunst van het Luisteren gaan we op onderzoek uit om te ontdekken hoe waardevol luisteren kan zijn. Dit doen we door twee luisterspecialisten uit totaal verschillende werelden met elkaar te laten optrekken. In deze aflevering gaan de slecht ziende Victor en rallyrijder Harmen met elkaar op avontuur om elkaars verschillende passie voor luisteren te ervaren.

Steeds duurzamer voor u

U wilt een schonere, duurzame wereld. Dat begrijpen wij en daarom zorgen wij dat energie steeds groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.