Luisteren geeft energie

We praten graag met u. Maar we luisteren nog liever. Want als we begrijpen wat u écht wilt, zorgen we voor oplossingen waar u iets aan heeft.

Wat gaat u met het bespaarde geld doen?

Vaak valt er met kleine tips al veel energie te besparen. Goed voor het milieu en ook een feestje voor je portemonnee. Onze collega Jorien is op bezoek geweest om energiebesparende tips te geven.

Energiescan maakt besparen gemakkelijk

Energie besparen willen we allemaal wel. Maar wij begrepen ook dat dit best ingewikkeld is, want waar moet u beginnen? Daarom komen we met een andere oplossing, de energiescan: een videogesprek waarin u gratis persoonlijke bespaartips krijgt. Maak gelijk een afspraak in Mijn Nuon.

Lees alles over de energiescan

Energienota betalen? Natuurlijk kiest u zelf hoe en wanneer. Beloofd.

We luisteren graag. Zo begrepen we dat onze klanten graag zélf bepalen wanneer ze voor hun energie betalen. Dus kiest u bij ons uw eigen maandelijkse betaaldag. Kiest u de 17e van de maand? Prima. Wilt u toch liever de 2e? U regelt het allemaal makkelijk in Mijn Nuon. U kunt het zo vaak aanpassen als u wilt.

Kies uw betaaldag

Ook voor ZZP & MKB

Seintje voorkomt verrassingen

U wilt natuurlijk niet onverwachts bijbetalen op een jaarafrekening. Daarom krijgt u voortaan regelmatig een seintje van ons. Zodat u weet hoe u ervoor staat.

Lees alles over het seintje

Bent u ondernemer? Ook dan krijgt u van ons een seintje

De Kunst van het Luisteren

In de Kunst van het Luisteren gaan we op onderzoek uit om te ontdekken hoe waardevol luisteren kan zijn. Dit doen we door twee luisterspecialisten uit totaal verschillende werelden met elkaar te laten optrekken. In deze aflevering gaan de slecht ziende Victor en rallyrijder Harmen met elkaar op avontuur om elkaars verschillende passie voor luisteren te ervaren.

Steeds duurzamer voor u

U wilt een schonere, duurzame wereld. Dat begrijpen wij en daarom zorgen wij dat energie steeds groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.