Luisteren geeft energie

Bij Nuon Blijven Loont. Beloofd.

Met Nuon Blijven Loont waarderen we u als klant. Hoe langer u klant bent, hoe meer voordeel u krijgt. Zo ontvangt u een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom. Tot een blijvend voordeel van 25%.

Meer over Nuon Blijven Loont

Een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je lang klant ergens bent.

Hennie Verstoep (klant sinds 2009)
We waarderen onze klanten met Nuon Blijven Loont
 Nuon Exclusief: omdat we onze klanten waarderen

Een exclusief spaarprogramma voor onze klanten

Naast een oplopende korting op stroom, bieden we u als vaste klant ook een Exclusief spaarprogramma. Met Nuon Exclusief spaart u maandelijks voor mooie cadeaus en duurzame producten. Ook maakt u kans op prachtige prijzen. 

Meer informatie

Met het seintje krijgt u inzicht in uw energiekosten

U wilt natuurlijk niet onverwachts achteraf bijbetalen op uw energie. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom krijgt u regelmatig een seintje van ons. Zodat u precies weet hoe u ervoor staat. Daar zorgen we graag voor.

Lees alles over het seintje

Als je een piek in je energieverbruik hebt, wil je dat wel weten

We helpen u graag besparen

We begrijpen dat u wilt besparen op uw energiekosten. Dat kan met de energiescan. Dit is een persoonlijk videogesprek waarin onze adviseur live met u meekijkt via de smartphone. Zo zien we waar het energiezuiniger kan en zorgen we samen voor besparing. Praktisch en eenvoudig. Maak een afspraak

Lees alles over de energiescan

Onze klanten waarderen de energiescan met een 9,4

U bepaalt wanneer u betaalt

Verschillende klanten vertellen dat ze liever zelf bepalen wanneer ze onze energierekening betalen. Voor de een komt de eerste van de maand het beste uit, voor de ander juist de laatste dag. Dat begrijpen we. Voortaan bepaalt u daarom zelf wat uw ideale betaaldag is. U vertelt het ons, in Mijn Nuon.

Verander uw betaaldag

Deelt u uw ervaring met ons?

We horen graag hoe tevreden u over ons bent. Wilt u het vertellen? We vinden het fijn als u ervaringen met ons en met anderen wilt delen. Zo leren we steeds beter wat we voor u kunnen betekenen. 

Deel uw ervaringen met ons