Voor zzp'ers

Als zzp’er wilt u dat uw energiezaken gewoon goed geregeld zijn. Dat betekent stroom en gas voor een eerlijke prijs en grip op uw maandelijkse kosten. Daar zorgen we natuurlijk voor. Maar we helpen u graag verder. Met handig fiscaal advies bijvoorbeeld of slimme tips van experts uit ons netwerk.

Ga naar de zzp pagina

Voor de horeca

Als horecaondernemer luistert u naar uw gasten en steekt tijd en energie in het verbeteren van uw service. Dan wilt u dat uw energiezaken ook goed zijn geregeld, zonder gedoe. Wij luisteren naar u en helpen u graag. Bijvoorbeeld met gericht horeca energie advies, voor u en uw medewerkers.

Ga naar de horeca pagina

Voor retail

Als retailondernemer bent u druk met uw winkel. U moet innoveren, verduurzamen maar ook uw omzet op peil houden. Als u kosten kunt besparen op energie, en tegelijkertijd ‘vergroent’ dan zou dat heel mooi zijn. Wij luisteren naar u en helpen u graag. Bijvoorbeeld met gericht energie advies, voor u en uw medewerkers.

Ga naar de retail pagina

Web Only Deal voor ondernemers

Stap nu over met 20% korting op stroom en 10% korting op gas.

Bekijk het aanbod

Een jaarafrekening zonder verrassingen? Ons seintje helpt.

We begrijpen dat u niet onverwachts wilt bijbetalen op uw jaarafrekening. Daarom krijgt u regelmatig een seintje van ons. Zodat u weet hoe u ervoor staat.

Lees meer

Energie voor MKB en ZZP

Als ondernemer besteedt u uw tijd natuurlijk het liefst aan ondernemen. Nuon helpt u daar met alle plezier bij. Wij zijn de energieleverancier voor MKB en ZZP. Uw energie is bij ons goed geregeld en daar bovenop geven we u graag wat extra energie. We helpen u met het vergelijken en kiezen van een zakelijk energieproduct. Zodat onze energie voor MKB en ZZP altijd bij uw bedrijf past.

Waarom u goed zit bij Nuon

  • Onze service wordt met een 8 gewaardeerd door klanten
  • Eenvoudig toegang tot uw gegevens online
  • Nuon is de grootste groene stroom opwekker van Nederland
  • We helpen u met energie besparen voor uw onderneming
  • We zijn er altijd

We helpen u graag

Om u snel en goed te helpen vindt u op onze servicepagina:

  • De populairste onderwerpen uitgelegd
  • Zoek antwoord op uw vraag
  • Niet gevonden? Neem gerust contact met ons op

Naar Ondernemersdesk