Partnerships

Samen met onze partners bieden wij toegevoegde waarde aan klanten en werken we aan succes. Op welke manier dan ook, dat is voor iedereen anders. Dit doen we door te luisteren naar de behoeften van klanten én onze partners. Bij Nuon zit u als partner goed. U vindt bij ons een breed aanbod aan mogelijkheden.

Voordelen voor u als affiliate partner

  • Interessante vergoeding op alle producten
  • Afwisselend actieaanbod
  • Wekelijkse keuringsronde en snelle uitbetaling
  • Hoge naamsbekendheid en veel mediadruk

Aanmelden affiliates

Meld u aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Wij zorgen ervoor dat we uw aanvraag binnen 1 of 2 werkdagen verwerken. Hierna heeft u direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Wij helpen u graag hoe u verkopen kunt genereren en maximaliseren.
Meld u aan bij Daisycon

Duurzame Partnerships

Wij zoeken altijd naar relevante partnerships. Onze partners zijn A-spelers in hun branche en passen bij ons. Wij willen een sterke binding met al onze klanten en partners. Wij zijn van de lange- termijnrelaties: daarom bundelen we onze krachten. Met Nuon Partnerships.

Heeft u een interessante joint promotion? Of zoekt u een interessante samenwerking? Wij staan open voor mooie online- of offline activiteiten die toegevoegde waarde bieden voor onze consumenten- en klein zakelijke klanten. Bekijk de video om te zien met welke partners wij al samenwerken.

Interesse? Wij komen graag in contact met u. Stuur een e-mail met uw aanvraag naar Lodewijk Bailly via lodewijk.bailly@nuon.com en hij neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Online activiteiten? Stuur een e-mail met uw aanvraag naar Klaas Steegstra via klaas.steegstra@nuon.com en hij neemt contact met u op.

Voordelen voor u als vastgoedpartner van Nuon

  • Speciaal voor vastgoed
  • Makkelijke manier om uw klanten te helpen
  • Eigen welkomstmap voor uw klanten
  • Persoonlijk dashboard voor inzicht in uw respons

Aanmelden is eenvoudig
Wij hebben Linkd als partner voor de vastgoedbranche. Deze partner heeft veel ervaring binnen de branche. Via linkd.nl kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor het vastgoedprogramma van Nuon. Als partner profiteert u van vergoedingen voor stroom- en gascontracten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Meld u aan bij Linkd.nl