Partnerships

Samen met onze partners bieden wij toegevoegde waarde aan klanten en werken we aan succes. Op welke manier dan ook, dat is voor iedereen anders. Dit doen we door te luisteren naar de behoeften van klanten én onze partners. Bij Nuon zit u als partner goed. U vindt bij ons een breed aanbod aan mogelijkheden.

Voordelen voor u als affiliate partner

  • Interessante vergoeding op alle producten
  • Afwisselend actieaanbod
  • Wekelijkse keuringsronde en snelle uitbetaling
  • Hoge naamsbekendheid en veel mediadruk

Aanmelden affiliates

Meld u aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Wij zorgen ervoor dat we uw aanvraag binnen 1 of 2 werkdagen verwerken. Hierna heeft u direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Wij helpen u graag hoe u verkopen kunt genereren en maximaliseren.
Meld u aan bij Daisycon

Affiliates bij Nuon

Duurzame Partnerships

Wij zoeken altijd naar relevante partnerships. Onze partners zijn A-spelers in hun branche en passen bij ons. Wij willen een sterke binding met al onze klanten en partners. Wij zijn van de lange- termijnrelaties: daarom bundelen we onze krachten. Met Nuon Partnerships.

Heeft u een interessante joint promotion? Of zoekt u een interessante samenwerking? Wij staan open voor mooie activiteiten die toegevoegde waarde bieden voor onze consumenten en klein-zakelijke klanten. Bekijk de video om te zien met welke partners wij al samenwerken. Heeft u interesse? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Online activiteiten? Ook hiervoor kunt u uw gegevens invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Nuon Verlicht - Bewindvoerders

Wij leveren graag energie aan iedereen. Maar niet iedereen regelt zijn of haar energiezaken even eenvoudig. Wij begrijpen dat er mensen zijn die door bijzondere omstandigheden hun financiële zaken (tijdelijk) niet meer kunnen regelen. Hier zoeken we graag een oplossing voor, waar de klant écht iets aan heeft. Daarom werken we samen met bewindvoerders, zodat hun cliënten kunnen blijven genieten van de voordelen van onze energie.

Voordelen voor u als bewindvoerder:

  • Eenvoudig en snel energiecontracten afsluiten
  • Maandelijks overzicht van alle energiecontracten met bijbehorende betalingen
  • Energieadviseurs bereikbaar voor vragen
  • Langere betalingstermijn
  • Keuze in betaaldag

Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.