Ideaal Energie met Blijven Loont-korting

Nuon Ideaal

Waarom Ideaal Energie

 • Een vaste prijs, die wel kan dalen
 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Oplopende korting tot 25%, zolang u klant blijft
Direct aanvragen

Ideaal Energie: Nuon Ideaal Stroom en Nuon Ideaal Gas

Met Nuon Ideaal Stroom en Nuon Ideaal Gas kiest u voor energie voor een vaste prijs tot 1 jaar. Dat is prettig, want zo voorkomt u prijsstijgingen. En dalen de energieprijzen? Dan profiteert u daarvan. Zo zit u met Nuon Ideaal altijd goed. Dat is namelijk een vaste prijs, die toch kan dalen. Ideaal.

Met Nuon Blijven Loont

Als nieuwe klant ontvangt u bij het aanvragen van dit product 5% Blijven Loont-korting op de variabele leveringskosten van stroom. Deze korting wordt jaarlijks met 5% verhoogd, tot u een blijvend voordeel heeft van 25%.

Bent u al klant bij Nuon?

Als u kiest voor Nuon Ideaal Stroom met Blijven Loont en Nuon Ideaal Gas, dan ontvangt u 10% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Ontvangt u al Blijven Loont-korting? Dan behoudt u uw huidige korting. Bekijk voor uw overstap uw huidige contract in Mijn Nuon. Ontdek eenvoudig of er een interessant aanbod mét Blijven Loont-korting voor u klaar staat.

Ideaal Energie met Blijven Loont-korting

Gemiddeld € 142,- p/mnd i

€ 1699,- p/jr Incl. 5% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Een vaste prijs, die wel kan dalen
 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Ideaal Energie met 5% Blijven Loont-korting. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.

Klanten bevelen Blijven Loont aan

"Ik ben een jaar of 7 klant van Nuon en vind dit een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je ergens lang klant bent, dus ik vind dit heel verfrissend. Aanmelden was ook heel gemakkelijk. Dat heb ik gewoon via de website gedaan."
Hennie Verstoep Nuon klant sinds 2009


Goed om te weten over Nuon Blijven Loont en Nuon Ideaal

 • De korting van Nuon Ideaal bepalen wij op basis van de standaard variabele prijs van Nuon Stroom (Enkeltarief) en Nuon Gas (G1-tarief), die gelden op het moment dat u het contract afsluit. Dalen deze standaardprijzen tijdens de looptijd van uw contract dan ontvangt u het verschil als korting. Deze korting ziet u terug op uw jaarafrekening. 
 • De korting voor Nuon Blijven Loont geldt voor de variabele leveringskosten van stroom. U ziet deze korting ook terug op de jaarafrekening.
 • Blijven Loont is niet mogelijk als u alleen stroom, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een kortingsactie, geld terug actie of cadeau actie van Nuon of als u met acceptgiro betaalt. 
 • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
 • Beëindigt u uw contract? Dan komt uw opgebouwde korting te vervallen. 
 • Meer weten? Lees meer informatie over Nuon Blijven Loont.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar.

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen. 

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.


Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.