Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen:

uw eigen stroom opwekken

  • Gratis ZonDisplay voor inzicht in uw opgewekte stroom
  • Designpanelen van hoge kwaliteit
  • Ontdek binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft
Start uw gratis Zonnepanelen Check

Zonnepanelen Check

Ontdek binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U krijgt een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Altijd € 100,- korting op zonnepanelen van Feenstra voor Nuon-energieklanten.

Doe de check

Hoe werken zonnepanelen?

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Bijvoorbeeld over zonnepanelen kopen, btw terugvragen of de prijs van zonnepanelen? We hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Meer informatie

voordelen zonnepanelen

Voordelen zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Welke voordelen van zonnepanelen zijn voor u belangrijk? Lees meer informatie over zonnepanelen?

Meer informatie
Salderen en terug leveren zonnepanelen

Terugleveren en salderen

Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame stroom op. Wanneer u zelf stroom opwekt gaat u stroom terugleveren en salderen. Lees meer informatie, inclusief een aantal handige rekenvoorbeelden.

Terugleveren en salderen
Terugverdientijd zonnepanelen

Terugverdientijd

Is het voor mij gunstig om te investeren in zonnepanelen? Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen? En hoe kan ik de opbrengst en het rendement van zonnepanelen berekenen? Lees meer informatie.

Terugverdientijd
Zonnepanelen actie

Gratis ZonDisplay bij zonnepanelen

Uw eigen duurzame stroom opwekken? Nu gratis een ZonDisplay t.w.v. € 150,- bij zonnepanelen.

Bekijk de actie

Forum

Vragen over zonnepanelen?

Stel uw vraag over zonnepanelen, salderen, energie terugleveren en zonne-energie via het Nuon Forum. Bekijk ook de vragen van andere klanten en praat mee!

Stel uw vraag

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet. Lees ook meer informatie over de werking van zonnepanelen en de opbrengst van zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen

Met een zonnepaneel of zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Welke voordelen vindt u belangrijk? De besparing op CO2 –uitstoot, de opbrengst van zonnepanelen, de teruggave van btw of de vaste korting voor Nuon-klanten? Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen kopen lezen? U kunt ook direct starten met de Zonnepanelen Check.

Kwaliteit van zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen koopt via Nuon dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door Feenstra. Zij werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw dak. Met de Zonnepanelen Check kunt u direct berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Binnen 2 minuten krijgt u advies. Zo weet u waar u aan toe bent.

Alles over zonnepanelen

Bent u op zoek naar zonnepanelen informatie? Of simpelweg alles over zonnepanelen? Voor u hebben we de belangrijkste informatie over zonnepanelen verzameld.

* € 100,- korting als Nuon klant, wanneer u zonnepanelen via Feenstra bestelt

Dubbel besparen met het Nuon Energiedak

Het Nuon Energiedak biedt isoleren en energie opwekken onder 1 dak. Hiermee bespaart u dubbel op uw energiekosten!

We starten in Wijchen waarna meer plaatsen volgen. Lees meer informatie over Nuon Energiedak