Zonnepanelen

Zon

Uw voordelen:

  • Bespaar op uw energiekosten
  • Verdien door energie terug te verkopen
  • U levert een bijdrage aan een duurzaam milieu
Start uw gratis Zonnepanelen Check

Win de zon in uw huis!

zonactie

Alleen in september extra voordeel op zonnepanelen, zowel koop als huur. Bekijk actie


Waarom zonne-energie en zonnepanelen?

Zonne-energie is duurzame energie die wordt opgewekt door de zon. De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Én het is schone energie. Zelfs in Nederland schijnt de zon genoeg om met zonnepanelen veel elektriciteit op te wekken. Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet.

Uit onderzoek van Motivaction bleek dat het plaatsen van zonnepanelen groot financieel voordeel oplevert. "Zonnepanelen verdienen zich dubbel terug. Eigen zonnestroom is goedkoper dan stroom van je energiebedrijf. En potentiële kopers zijn ook nog eens bereid meer te betalen voor jouw huis met zonnepanelen," aldus Olof van der Gaag van Natuur & Milieu.

Noord oost polder zonnedak

Nuon & Feenstra leggen grootste zonnedak op Urk

Op dit moment wordt door ons samen met onze partner Feenstra het grootste zonnepanelen park van de Noord Oost Polder geïnstalleerd. Dit gebeurt in opdracht van North Sea Food die net zoals wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De keuze voor Nuon en Feenstra als partner is volgens North Sea Food meer dan logisch.

Zonnepanelen Check

Ontdek binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U krijgt een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Altijd € 100,- korting op zonnepanelen van Feenstra voor Nuon-energieklanten.

Doe de check
Forum

Vragen over zonnepanelen?

Stel uw vraag over zonnepanelen, salderen, energie terugleveren en zonne-energie via het Nuon Forum. Bekijk ook de vragen van andere klanten en praat mee!

Stel uw vraag

voordelen zonnepanelen

De voordelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Daarnaast wordt de CO2 –uitstoot gereduceerd, leveren zonnepanelen geld op, ontvangt u teruggave van btw en krijgen Nuon klanten vaste korting.

Meer informatie
Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet.

Meer informatie
Terugverdientijd zonnepanelen

Nuon Groen met ZonBonus

Eenvoudig stroom terugleveren en afnemen en voor elke teruggeleverde kwh die u teruglevert ontvangt u van ons een ZonBonus.

Meer informatie
Wat kost het

Wat kost het?

De kosten van zonnepanelen hangen van een aantal zaken af. Wij bieden u 4 verschillende pakketten en geven u een aanvullende ZonBonus op teruggeleverde stroom.

Meer informatie


Alles over zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet. Lees ook meer informatie over de werking van zonnepanelen en de opbrengst van zonnepanelen. Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen kopen lezen? U kunt ook direct starten met de Zonnepanelen Check.

Kwaliteit van zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen koopt via Nuon dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door Feenstra. Zij werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Waarom Nuon?

 

verhuizing stap 1

Advies

Wij hebben de zonnepanelen check beschikbaar die u op een snelle manier inzicht geeft in wat de mogelijkheden en voordelen voor u zijn van zonnepanelen. Daarnaast zijn onze adviseurs er om te u helpen bij het optimaal gebruik maken van uw dak. Wij meten en kijken naar de beste ligging van de zonnepanelen zodat u het hoogst haalbare rendement realiseert.

Verhuizing stap 2

Kwaliteit

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen via ons koopt dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door Feenstra. Zij werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Verhuizing

Inzicht

Door middel van een ZonDisplay en/of slimme meter wordt uw verbruik en uw energie opwek inzichtelijk. Wij helpen u bij de keuze en het besturen van deze apparatuur.

 

Verhuizing

In goede handen

Wij zijn er ook voor u na de installatie van de zonnepanelen. Wij helpen u met het onderhoud en de administratie en adviseren u over uw energie verbruik- en opwek. Als Nuon klant ontvangt u een vaste korting van 100,- wanneer u via Feenstra zonnepanelen koopt.