Steeds meer duurzame energie

U wilt een schonere, duurzame wereld. Daarom zorgen wij dat energie steeds groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Hoe werken duurzame energie-oplossingen?

Hoe werkt het opwekken van zonne-energie nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van de altijd aanwezige wind in Nederland? We leggen het graag aan u uit.

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft grappig genoeg geen geld te kosten. En natuurlijk hoeft u geen kou te lijden. Met deze tips zorgen we samen voor slimme besparingen.

Bekijk de bespaartips

Energie besparen, kies zelf hoe u energie wilt besparen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie

Lees onze uitleg over groene stroom

Hoe groen is groene stroom?

Hoe meer mensen groene stroom gebruiken, hoe meer er geproduceerd zal worden. Toch? En wat hebben garanties van oorsprong met groene stroom te maken? Bekijk deze heldere animatie.

Kies voor duurzame energie

Met duurzame energiebronnen draagt u uw maatschappelijke steentje bij. En samen zorgen we zo voor een schonere wereld. Met groene stroom uit Nederland kan dat. Maar ook met elektrisch rijden of stadswarmte bent u voorbereid op een toekomst met meer duurzame energie. Bekijk onze groene energieoplossingen. Ook voor MKB en ZZP en de grootzakelijke markt.

De 6 services van Nuon Vattenfall

  • Elk jaar voordeel als vaste klant
    we belonen als je blijft
  • Met het seintje een heldere jaarafrekening
    zonder verrassingen
  • Steeds meer groene energie
    uit zon, wind en water

Bekijk alle services