Steeds meer duurzame energie

U wilt een schonere, duurzame wereld. Daarom zorgen wij dat energie steeds groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Voorop in windenergie

Een duurzame wereld vraagt nu om actie. Geen veranderingen voor even. Wel blijvende oplossingen. Daarom onderzoeken we samen met de TU Delft of we een overschot van windenergie op kunnen slaan in een batterij.

Voorop in wind

Hoe werken duurzame energie-oplossingen?

Hoe werkt het opwekken van zonne-energie nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van de altijd aanwezige wind in Nederland? We leggen het graag aan u uit.

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft grappig genoeg geen geld te kosten. En natuurlijk hoeft u geen kou te lijden. Met deze tips zorgen we samen voor slimme besparingen.

Bekijk de bespaartips

Energie besparen, kies zelf hoe u energie wilt besparen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Lees onze uitleg over groene stroom

De nieuwste bespaartip

Gebruikt u uw koelkast energiezuinig? Wist u dat een volle koelkast minder energie kost? Als u de deur van uw koelkast opent dan stroomt warme lucht de koelkast in naar de ‘lege’ plaatsen.

Bespaar met slimme energietips

Kies voor duurzame energie

Met duurzame energiebronnen draagt u uw maatschappeljke steentje bij. En samen zorgen we zo voor een schonere wereld. Met groene stroom uit Nederland kan dat. Maar ook met elektrisch rijden of stadswarmte bent u voorbereid op een toekomst met meer duurzame energie. Bekijk onze groene energieoplossingen.