Energie voor ondernemers

Uw energie goed geregeld, en nu...tijd voor ondernemen

Als ondernemer besteedt u uw tijd natuurlijk het liefst aan ondernemen. Wij helpen u daar met alle plezier bij. Uw energie is bij ons goed geregeld en daar bovenop geven we u graag wat extra energie. Bijvoorbeeld door de nuttige en inspirerende tips uit onze Nuon Academy webinars, nieuwsbrieven en fiscale blog. En daarnaast helpen wij u graag bij het besparen van kosten waar mogelijk.

Waarvan krijgt u energie?

Wij praten veel met onze klanten, maar luisteren nog liever. Heeft u vragen of ideeën hoe wij u als ondernemer nog meer energie kunnen geven? Zoals een webinar over hoe je Linkedin of Instagram zakelijk inzet. Of uitleg over subsidies voor duurzame energie? Laat het ons weten via energievoorondernemers@nuon.com of via ons forum.


Uw bedrijf hoger in Google

edwords.nl

MBA in 1 dag

tiggelaar.nl

Hoe bind ik klanten?

janvansetten.nl

Nuon Academy webinars

Wilt u meer webinars terugkijken? De onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn geweest:

Heeft u een onderwerp waarover u als ondernemer meer wilt weten? Dan horen we dat graag van u. Mail ons op energievoorondernemers@nuon.com

Nieuws op maat

We delen graag relevante informatie met u. Daarom hebben we 3 nieuwsbrieven: voor ZZP-ers, voor MKB-ers en voor Multisites. De meest gelezen artikelen:

Wilt u onze nieuwsbrief vol tips en nieuws tweemaandelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in voor Mijn Nuon


Energie besparen door energieadvies

Onze energieadviseurs gaan regelmatig bij bedrijven langs om ondernemers te helpen grip te krijgen op hun energiekosten. Welke apparatuur verbruikt veel energie en waar kan er bespaard worden? Lees hieronder over hun bevindingen en doe er uw voordeel mee!

Sluipverbruik

Steek energie in uw bedrijf. Zo houdt u de kosten laag

Door de verhuizing naar een nieuw pand met energiebesparende maatregelen verwachtte de directeur geen hoge energienota. Het tegendeel bleek waar. Zijn hamvraag: waar kunnen we besparen, en hoe pakken we dat aan?

Lees verder
kleine moeite

Energie besparen? Kleine moeite, groot resultaat!

Elke maand honderd euro besparen op de energienota: wie wil dat nu niet! Vooral als daar slechts een paar kleine investeringen voor nodig zijn. Het was de realiteit voor de bakkerij die onze energieadviseur Max Nuyens onlangs bezocht.

Lees verder
Sluipverbruik mkb

Zoek de sluipverbruikers en bespaar op uw energiekosten

De torenhoge jaarafrekening was voor de eigenaar van een café reden om de hulp van onze energieadviseur in te roepen. Eén blik achter de cafédeuren verklaarde een hoop: een afzuigkap die aanstond zonder reden en een snikhete, felverlichte opslagruimte voor drank. Simpel op te lossen en snel terugverdiend.

Lees verder

Profiteer van bespaartips

Zuinig licht in donkere dagen

Als de dagen in het najaar korter worden, zult u de lampen in uw zaak vaak weer eerder ontsteken. En dat merkt u aan uw energienota. Tenzij u maatregelen neemt. Met relatief simpele aanpassingen valt er flink te besparen, terwijl uw bedrijf of winkel toch een warme uitstraling houdt.

Lees verder
Energie adviseur

Bedrijfsruimte delen? Hoe om te gaan met de energiekosten

Kleding inzamelen voor gezinnen die het krap hebben: dat is het doel van een kledingbank. Als de gasrekening komt, is het echter de kledingbank zelf die in financiële moeilijkheden raakt. Onze energieadviseur Max Nuyens zorgt voor perspectief.

Lees verder

Belasting- en subsidieadvies

Als ondernemer heeft u te maken met allerlei fiscale regelingen. Wist u bijvoorbeeld dat u kunt profiteren van meerdere fiscale voordelen? Alfa Accountants wijst u graag de weg in het woud van fiscale regelingen voor ondernemers.