Man denkt na over zakelijke energie besparen

Energie besparen voor bedrijven. Makkelijker dan u misschien denkt. Wij helpen u erbij.

U geeft liever niet onnodig geld uit. Dat begrijpen wij natuurlijk. Gelukkig kunt u in veel gevallen zakelijk energie besparen door eenvoudige aanpassingen in uw bedrijf.

Energieverbruik verlagen voor het MKB

Onze energieadviseurs gaan regelmatig langs bij het MKB en geven adviezen om energie te besparen. Zo kunt u een hoop kosten besparen. Lees hun adviezen en tips en kijk wat u zelf kunt toepassen. 

 

Tips voor bedrijven om energie te besparen

5 bespaartips voor uw bedrijfspand

Omdat de ene branche de andere niet is, verschilt het energieverbruik per branche. Onze energieadviseur heeft daarom voor 9 verschillende branches 5 bespaartips opgesteld. Daarbij heeft hij goed gekeken naar het gebruik van het bedrijfspand. Wat is de functie van verlichting? Hoe belangrijk is koeling? Welke rol speelt het gedrag van medewerkers? Dat maakt deze bespaartips erg herkenbaar en direct toepasbaar. Zo weet u zeker dat u er ook echt wat aan heeft.

Staat uw branche er niet tussen? Dan staan er sowieso tips tussen die u kunt gebruiken. Daar kunt u van op aan. Heeft u liever advies op maat? Ook dat kan natuurlijk. Onze Ondernemersdesk en energieadviseurs staan voor u klaar. 

Bekijk de tips per branche

Nuon Ondernemersdesk

Voor vragen kunt u terecht bij de Nuon Ondernemersdesk. Wij zijn op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur bereikbaar op 020 89 20 255.

Wij berekenen voor u hoeveel energie u kunt besparen

Veel bespaartips kosten u geen geld. Soms zijn er wel eerst extra investeringen nodig, voordat u veel energie kunt besparen. Dan is het handig om even door te rekenen of het u meer opbrengt dan dat het u kost. Onze adviseurs bij de Ondernemersdesk en onze energieadviseurs helpen u daar met alle plezier bij. 

Energiescan voor ondernemers met een bedrijf aan huis

Heeft u als MKB-er of ZZP-er hetzelfde energieverbruik als andere bedrijven in uw branche?

Het is handig om te kijken of u hetzelfde energieverbruik heeft als andere ondernemers in uw branche. Want als uw bedrijf meer verbruikt dan anderen, verbruikt u misschien wel teveel en kunt u besparen. Vul de VerbruikVergelijker in en binnen 2 minuten weet u uw score. Natuurlijk helpen wij u ook met praktische bespaartips en welke mogelijke besparing dit oplevert op uw energiekosten. Heeft u uw jaarafrekening van uw energieleverancier bij de hand? Dan vult u de vergelijker nog sneller in.

 

Vergelijk mijn verbruik

Interessant artikel?