Grootzakelijk contact

Contact met Nuon Grootzakelijk, uw energie altijd goed geregeld.

Wij helpen u graag

Uw energie altijd goed geregeld

Veelgestelde vragen

 • Waar vind ik de actuele energiebelastingtarieven?

  Wij brengen in opdracht van de overheid energiebelastingen in rekening. Hoeveel energiebelasting u betaalt, hangt af van de hoogte van uw energieverbruik. De energiebelastingen worden op uw factuur weergegeven. Tarieven energiebelastingen >

 • Kan ik mijn energiefacturen ook online inzien?

  Ja, met Mijn Factuur kunt u al uw Nuon energiefacturen op één plaats inzien, downloaden en doorsturen. U kunt ook zelf bepalen hoe en in welk bestandsformaat (PDF, XML of CSV) u uw facturen digitaal wenst te ontvangen.

  Heeft u specifieke vragen over uw factuur of jaarafrekening en wilt u weten hoe uw energieprijs is opgebouwd? Kijk dan op Alles over uw factuur.

 • Ik twijfel over mijn energiecontract, maar wil niet gelijk opzeggen. Wat kan ik doen?

  Doe de check en binnen 1 minuut weet u precies welk energieproduct het best bij uw bedrijf past. Of vraag een objectieve offertevergelijking aan met de Nuon OfferteCheck.

  Wilt u uw contract toch beëindigen? Kijk dan op Contract opzeggen.

 • Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?

  Hoe u de meterstanden doorgeeft, hangt af van uw aansluitingen. Heeft u een grootverbruikaansluiting met een telemetriemeter, dan leest uw meetbedrijf de meterstanden op afstand uit. Heeft u daarnaast ook een kleinverbruikaansluiting of een gasaansluiting met een G2C profiel? Dan vragen wij u te zijner tijd om uw meterstanden aan ons door te geven via het online formulier Meterstanden doorgeven.

 • Waar vind ik de prijzen voor elektriciteit en gas?

  De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Om die reden kunnen wij de grootzakelijke energieprijzen niet op onze website publiceren. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Meer veelgestelde vragen

Ik wil zakelijk klant van Nuon worden

Wilt u weten welke energieproduct het best bij uw bedrijf past? Of welke energieprijs u gaat betalen? Bekijk hoe wij u online verder kunnen helpen.

Wilt u liever direct een zakelijke accountmanager spreken? Wij zijn op werkdagen te bereiken via 088 098 15 61 van 09:00 tot 17:00 uur (lokale gesprekskosten).

Ik ben al zakelijk klant van Nuon

Heeft u als groot­zakelijke klant van Nuon vragen of wijzigingen die u aan ons wilt doorgeven? U kunt dit eenvoudig online doen:

Wilt u liever direct contact met onze zakelijke klantenservice? Wij zijn op werkdagen te bereiken via 088 363 79 00 van 08:00 tot 17:00 uur (lokale gesprekskosten).