Grootzakelijke klantenservice

Klantenservice Nuon Grootzakelijke

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij zijn u graag van dienst Veelgestelde vragen >

Inloggen online services

Overzicht online services


Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik zakelijk klant worden van Nuon?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een adviseur. Wilt u direct weten welk energieproduct past bij uw bedrijfssituatie? Doe de check en ontvang binnen 1 minuut een productadvies op maat.

 • Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?

  Hoe u de meterstanden doorgeeft, hangt af van uw aansluitingen. Heeft u een grootverbruikaansluiting met een telemetriemeter, dan leest uw meetbedrijf de meterstanden op afstand uit. Heeft u daarnaast ook een kleinverbruikaansluiting of een gasaansluiting met een G2C profiel? Dan vragen wij u te zijner tijd om uw meterstanden aan ons door te geven via het online formulier Meterstanden doorgeven.

 • Kan ik mijn energiefacturen ook online inzien?

  Ja, met Mijn Factuur kunt u al uw Nuon energiefacturen op één plaats inzien, downloaden en doorsturen. U kunt ook zelf bepalen hoe en in welk bestandsformaat (PDF, XML of CSV) u uw facturen digitaal wenst te ontvangen.

  Heeft u specifieke vragen over uw factuur of jaarafrekening en wilt u weten hoe uw energieprijs is opgebouwd? Kijk dan op Alles over uw factuur.

 • Ik twijfel over mijn energiecontract, maar wil niet gelijk opzeggen. Wat kan ik doen?

  Doe de check en binnen 1 minuut weet u precies welk energieproduct het best bij uw bedrijf past. Of vraag een objectieve offertevergelijking aan met de Nuon OfferteCheck.

  Wilt u uw contract toch beëindigen? Kijk dan op Contract opzeggen.

Veelgestelde servicevragen

Energiebelastingen en btw

In opdracht van de overheid brengen wij energiebelastingen in rekening. Als zakelijke klant komt u in een aantal situaties in aanmerking voor een ander (gunstiger) energiebelastingtarief of btw-tarief dan het gebruikelijke tarief.

Wilt u aanspraak maken op gunstige energiebelastingen en btw-tarieven?

Tarieven energiebelastingen

Onze klantbeoordelingen

7,9Bekijk reviews
Beoordeel zelf ★ ★ ★ ★ ☆ Op basis van 1962 beoordelingen