Zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen vergelijken

Voordat u ze koopt, wilt u zonnepanelen vergelijken - dat begrijpen we. Wilt u van zonnepanelen de prijs vergelijken of gaat het u om de opbrengst? Wij laten u eenvoudig onze soorten zonnepanelen vergelijken zodat u direct de verschillen in opbrengst, vermogen en prijs kunt zien. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag bij uw keuze voor de juiste zonnepanelen voor uw dak.

Zonnepanelenprijs vergelijken

Wilt u van onze zonnepanelen de prijs vergelijken? Ons advies: let niet alléén op de prijs en ga voor de beste koop. Als u zonnepanelen bij ons koopt of huurt, mag u rekenen op A-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij bieden 3 pakketten zonnepanelen aan, elk inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de meterkast én technische inspectie. Onze collega’s van Feenstra hebben jarenlange ervaring met het leggen van zonnepanelen. Zij installeren het hele systeem meestal in één dag.

In de tabel hieronder kunt u prijzen van onze zonnepanelen vergelijken:

 Premium Power Excellent PowerHigh Power
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Verwachte opwek eerste jaar met 10 zonnepanelen 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Nuon klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

Tip: vergelijk zonnepanelen ook op vermogen

Het maximaal vermogen dat een zonnepaneel kan opwekken drukken we uit in Wattpiek (Wp). Vaak geldt: hoe duurder het paneel, hoe meer Wattpiek. Een zonnepaneel met hoog vermogen kan op de lange termijn dus goedkoper zijn, omdat het meer zonne-energie opwekt. Vergelijk zonnepanelen dus niet alleen op prijs, maar ook op vermogen en natuurlijk: kwaliteit. 

Soorten zonnepanelen vergelijken

Gaat u voor monokristallijn zonnepanelen of polykristallijn? En wat zijn de verschillen eigenlijk? Om deze 2 soorten zonnepanelen met elkaar te vergelijken kijken we allereerst naar hoe ze eruit zien. Monokristallijne zonnepanelen zijn zwart en zien er egaler uit dan de blauwe polykristallijne zonnepanelen. Hierdoor vinden veel mensen ze mooier. Verreweg de meeste huishoudens met zonnepanelen kiezen voor monokristallijne zonnepanelen. Ze zijn wel wat duurder, maar ook efficiënter dan polykristallijne zonnepanelen. De opbrengst per m² is hoger.

Opbrengst zonnepanelen vergelijken

In de tabel hieronder kunt u in één oogopslag de opbrengst van onze zonnepanelen vergelijken.

 Premium Power Excellent PowerHigh Power
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Verwachte opwek eerste jaar met 10 zonnepanelen 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508kWh
Verwachte opbrengst eerste jaar met 10 zonnepanelen € 645 € 626 € 577
Nuon klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

Geen zorgen, wij helpen u met de juiste keuze

Bent u er al uit? We weten best dat zonnepanelen vergelijken u wat tijd zal kosten. Daarom helpen wij u graag bij uw keuze. Met de Zonnepanelen Check rekent u binnen 12 seconden uit hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Ook ziet u meteen hoeveel u kunt opwekken en wat de kosten zijn bij het huren of kopen van zonnepanelen.

Doe de Zonnepanelen Check

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?