Zonnepanelen Almere

Zonnepanelen in Almere zorgen voor een mooie opbrengst door het bovengemiddeld aantal zonuren. Ook stimuleert de gemeente Almere het plaatsen van zonnepanelen omdat de stad in 2022 energieneutraal wil zijn. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in uw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel u in Almere uw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor u uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij huur of aanschaf.

Almere als energieneutrale stad

Woont u in Almere? Dan heeft u het vast al gehoord: Almere wil in 2022 energieneutraal zijn. Samen met haar inwoners, bedrijven, scholen en verenigingen hoopt de gemeente dat te bereiken. Zonne-energie is een belangrijk middel. Er zijn al behoorlijk wat aansluitingen van zonnepanelen in Almere en de teller loopt snel op.

Direct besparen in Almere

De provincie Flevoland scoort nagenoeg gelijk aan het gemiddelde als het gaat om het aantal zonuren per jaar (Bron: KNMI, 2018). En we weten dat die zonuren ervoor zorgen dat de opbrengst van uw zonnepanelen hoger is en u uw investering sneller terugverdient. Niet gek toch? Bij ons kunt u zonnepanelen kopen of huren. U mag altijd rekenen op kwaliteit.

Voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen:

Meer over onze zonnepanelen

Zonnepanelen Almere huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om uw eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in Almere kunt u zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten van het materiaal, installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Meer over zonnepanelen huren

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kunt u na aanschaf van zonnepanelen uw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt u kosteloos bij het indienen en begeleiden van uw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen Almere

Wie subsidie voor zonnepanelen in Almere kunt aanvragen, verschilt per situatie. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Neem eens een kijkje op website van de gemeente of op de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er trouwens ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan uw huis. Ook hierover vindt u meer informatie op de subsidiewijzer. 

Naar de energiesubsidiewijzer

Direct besparen met dank aan de zon

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?