Luisteren geeft energie

Met ZonBonus kunt u uw panelen sneller terugverdienen

Denkt u erover om zonnepanelen te nemen? Dan vergoeden wij de stroom die u zelf niet gebruikt en teruggeeft aan het net. Daarin zijn we net als andere leveranciers. Alleen doen wij iets extra’s. Want als u kiest voor het energiecontract Groen met ZonBonus krijgt u voor elke kWh die u teruglevert van ons ook nog eens 2 cent ZonBonus. En dat tikt aan. Daarin zijn we anders.

Meer over ZonBonus

Wat zijn mijn mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen?

Zonne-energie opwekken geeft een kick

Aldwin van der Voort uit Berghem heeft er een goedaardige verslaving bij. Want sinds hij via Nuon en Feenstra in zonnepanelen investeerde, kan hij het niet laten om elke dag even de energiemeter te checken. 

Die teller terug zien tikken, dat geeft gewoon een kick.

Lees de ervaring van Aldwin

Onze energieadviseur vertelt... over salderen

Salderen is het verrekenen van uw jaarlijkse stroomafname met uw jaarlijkse teruglevering. Maar hoeveel 'verdient' u als u op jaarbasis meer teruglevert dan u zelf verbruikt? En hoe zit het met ZonBonus? Onze energieadviseur Demelza legt het uit. 

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen en wekken daarmee hun eigen energie op. En niet alleen omdat het afgelopen jaar zo waanzinnig zonnig was. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

5 x waarom zonnepanelen

Deelt u uw ervaring met ons?

We horen graag hoe tevreden u over ons bent. Wilt u het vertellen? We vinden het fijn als u ervaringen met ons en met anderen wilt delen. Zo leren we steeds beter wat we voor u kunnen betekenen. 

Deel uw ervaringen met ons