Luisteren geeft energie

Iedereen wil genieten van de zon

We willen allemaal meer uit de zon halen. Daarom maken we het makkelijk, voor u. Zo hoeft u niet te investeren in de aanschaf van zonnepanelen, want u kunt ze nu ook húren.
En daarvoor hoeft u geen klant van Nuon te zijn.

Zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren? Nu de eerste 3 maanden gratis

Wilt u genieten van zelf opgewekte energie zonder direct een investering te doen? Kies dan voor zonnepanelen huren. Wij regelen dan voor een vast bedrag per maand de aanschaf, de monitoring en het onderhoud en de verzekering van de panelen. En als u voor 31 mei 2018 beslist, betaalt u de eerste 3 maanden geen huur (met een maximum van 150 euro korting).

Doe onze Zonnepanelen Check om te kijken wat de kosten zijn, dan ziet u ook direct of uw dak geschikt is. Na afronden van de check kunt u een offerte aanvragen.

Bekijk de aanbieding

Zonnepanelen huren? Nu de eerste 3 maanden gratis

5 redenen om in 2018 te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend voor 2018. Dat kan met warmtepompen en windturbines, maar de meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

5 x waarom zonnepanelen

Met ZonBonus kunt u uw panelen sneller terugverdienen

Denkt u erover om zonnepanelen te huren? Dan vergoeden wij de stroom die u zelf niet gebruikt en teruggeeft aan het net. Daarin zijn we net als andere leveranciers. Alleen doen wij iets extra’s. Want als u kiest voor het energiecontract Groen met ZonBonus krijgt u voor elke kWh die u teruglevert van ons ook nog eens 2 cent ZonBonus . En dat tikt aan. Daarin zijn we anders.

Meer over ZonBonus

Zonne-energie opwekken geeft een kick

Aldwin van der Voort uit Berghem heeft er een goedaardige verslaving bij. Want sinds hij via Nuon en Feenstra in zonnepanelen investeerde, kan hij het niet laten om elke dag even de energiemeter te checken.

Die teller terug zien tikken, dat geeft gewoon een kick.

Lees de ervaring van Aldwin

Deelt u uw ervaring met ons?

We horen graag hoe tevreden u over ons bent. Wilt u het vertellen? We vinden het fijn als u ervaringen met ons en met anderen wilt delen. Zo leren we steeds beter wat we voor u kunnen betekenen.

Deel uw ervaringen met ons