Luisteren geeft energie

Iedereen wil genieten van de zon

We willen allemaal meer uit de zon halen. Daarom maken we het makkelijk, voor u. Zo hoeft u niet te investeren in de aanschaf van zonnepanelen, want u kunt ze nu ook húren.
En daarvoor hoeft u geen klant van Nuon te zijn.

Zonnepanelen huren

Nuon Groene Topdeal: 3 maanden gratis groene stroom

Met de Nuon Groene Topdeal krijgt u een goede deal voor stroom én gas. En u geniet van de zon met de Nuon Parasol met zonnepaneel.

Kijk, hier mag u op rekenen:

  • 3 maanden gratis groene stroom
  • Geniet van de zon met een Nuon Parasol met zonnepaneel
  • Onze groene stroom is opgewekt uit wind, water en zon
  • Gas met CO2-compensatie
  • Tot 1 jaar stroom en gas met vaste prijzen

Bekijk het aanbod

Nuon Groene Topdeal

Wat zijn mijn mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen?

5 redenen om in 2018 te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend voor 2018. Dat kan met warmtepompen en windturbines, maar de meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

5 x waarom zonnepanelen

Met ZonBonus kunt u uw panelen sneller terugverdienen

Denkt u erover om zonnepanelen te huren? Dan vergoeden wij de stroom die u zelf niet gebruikt en teruggeeft aan het net. Daarin zijn we net als andere leveranciers. Alleen doen wij iets extra’s. Want als u kiest voor het energiecontract Groen met ZonBonus krijgt u voor elke kWh die u teruglevert van ons ook nog eens 2 cent ZonBonus. En dat tikt aan. Daarin zijn we anders.

Meer over ZonBonus

Zonne-energie opwekken geeft een kick

Aldwin van der Voort uit Berghem heeft er een goedaardige verslaving bij. Want sinds hij via Nuon en Feenstra in zonnepanelen investeerde, kan hij het niet laten om elke dag even de energiemeter te checken. 

Die teller terug zien tikken, dat geeft gewoon een kick.

Lees de ervaring van Aldwin

Onze energieadviseur vertelt... over salderen

Salderen is het verrekenen van uw jaarlijkse stroomafname met uw jaarlijkse teruglevering. Kort gezegd: wat u in een jaar aan stroom teruglevert strepen we weg tegen wat u in dat jaar aan stroom van ons afneemt. Dus voor elke kWh die u opwekt, krijgt u dezelfde prijs als die u per kWh aan ons zou betalen. We verrekenen dit op uw jaarrekening.

Als u op jaarbasis meer teruglevert dan u zelf verbruikt, dan krijgt u voor dit 'overschot' een terugleververgoeding van 7 cent. En als u kiest voor onze unieke ZonBonus dan krijgt u daar bovenop voor élke teruggeleverde kWh (dus niet alleen over het overschot) een bonus van 2 cent per kWh. 

Deelt u uw ervaring met ons?

We horen graag hoe tevreden u over ons bent. Wilt u het vertellen? We vinden het fijn als u ervaringen met ons en met anderen wilt delen. Zo leren we steeds beter wat we voor u kunnen betekenen. 

Deel uw ervaringen met ons