Storingen en werkzaamheden stadsverwarming

Wij begrijpen hoe vervelend een storing van stadsverwarming is. En dat het altijd ongelegen komt. U kunt dag en nacht terecht bij onze storingsdienst op 0800 0513 (gratis).

Actuele storingen en werkzaamheden stadswarmte

Bekijk de actuele storingen en geplande werkzaamheden. Zo ziet u direct of een storing bekend is in het stadswarmtenet in uw wijk. En wanneer we verwachten deze het opgelost hebben of klaar zijn met onderhoudswerkzaamheden aan het warmtenet.

Storingsoverzicht

Een warmtestoring melden?

Neem contact op via 0800 0513. Wij zijn dag en nacht gratis bereikbaar.

Meterkastboekje

In ons meterkastboekje leggen we uit hoe uw stadsverwarming werkt. We geven onderhoudstips zoals over het ontluchten van radiatoren. Verder hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. We geven allerlei bruikbare tips. Bijvoorbeeld: meer radiatoren in één ruimte? Zet ze op dezelfde stand. Dit verdeelt de warmte gelijkmatig en zorgt voor meer comfort.

Veelgestelde vragen over warmtestoringen

1. Voor welk deel van de warmteinstallatie is Nuon verantwoordelijk?

Nuon zorgt voor de levering van stadswarmte tot uw meterkast. En we zorgen ervoor dat de warmteset in de meterkast goed werkt. Heeft u een storing, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. U kunt dag en nacht terecht bij onze storingsdienst op 0800 0513 (gratis). Of kijk eerst bij actuele storingen en onderhoudswerkzaamheden. 
Het deel van de installatie voorbij de hendels van de warmteset valt onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de woning. Heeft u een storing in uw binneninstallatie, bijvoorbeeld uw thermostaat, radiatoren of vloerverwarming? Neem dan contact op met een erkende installateur of uw verhuurder.

2. Krijg ik een vergoeding als er een storing is in de warmtelevering?

Wij vinden het belangrijk dat u ongestoord van warmte en warm water gebruik kunt maken. Toch kan er een keer iets mis gaan. Heel vervelend als dat gebeurt, en helemaal als het lang duurt. Daarom is het goed dat in de Warmtewet staat dat u automatisch recht heeft op een vergoeding bij ernstige storingen in het warmtenetwerk van Nuon Warmte die langer dan 4 uur duren.

Bekijk meer over de warmtewet

Geen storing bekend?

Volg ons op Twitter, daar houden we je op de hoogte van de laatste updates.

Vragen over stadsverwarming?

Onze adviseurs weten alles over stadswarmte

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over stadswarmte. Onze adviseurs weten er alles van. Bel ons gerust. We zitten elke werkdag van 8.00-18.00 uur voor u klaar.

Neem contact met ons op

Storing? Dat lossen we snel op

Een warmtestoring is natuurlijk heel vervelend. We lossen de storing zo snel mogelijk op. U kunt dag en nacht terecht bij onze storingsdienst op 0800 0513 (gratis).

Bekijk de actuele storingen

8,5

Klantwaardering na bezoek monteur

Op basis van 2391 klantbeoordelingen

Met stadsverwarming zit u er warmpjes bij