Nuon storing? Lees hier wat u kunt doen

Een (Mijn) Nuon storing komt natuurlijk nooit uit

Hier vindt u de actuele Mijn Nuon storingen, Nuon storingsnummers en hulp bij het ontluchten van uw cv-ketel. We helpen u graag

Gas- of stroomstoring Nuon

Heeft u een gas- of een stroomstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl

Voor een snelle oplossing is het handig als u weet of uw buren ook last hebben van een storing in de levering van elektriciteit en gas.

 

Nuon storing Stadsverwarming l Tapwater

Heeft u stadswarmte en last van een storing? Dat lossen we zo snel mogelijk op. U kunt dag en nacht terecht bij onze storingsdienst op 0800 0513 (gratis).

Actuele storingen van stadsverwarming

Mijn Nuon storingen

  • Op dit moment zijn er geen Mijn Nuon storingen

Storing cv-ketel

Soms kunt u zelf de storing verhelpen. Bekijk de tips en het filmpje cv-ketel bijvullen. Of bekijk onderstaande video.  Hier leggen we uit hoe u zelf de verwarmingsketel ontlucht. Misschien is daarmee de storing al verholpen. Fijn toch als u geen monteur nodig heeft?

Ontluchten van uw cv-ketel:

Liever een monteur voor uw cv-ketel?

Dat kan. Belt u dan onze Feenstra storingsdienst:  088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen u binnen één dag.

Storing huisbeveiliging

Bij storing in uw alarmsysteem kunt u dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij u thuis om de storing te verhelpen.

Tip: bewaar de storingskaart in uw meterkast

Nuon storing, wat nu? Op de storingskaart staan belangrijke telefoonnummers en tips. Hang de kaart in de meterkast, dan heeft u alle storingsnummers bij de hand. Handig als er een Nuon stroomstoring, warmte- of gasstoring is.

Download de storingskaart (pdf)

Interessant artikel?