Nuon storing? Lees hier wat u kunt doen

Een (Mijn) Nuon storing komt natuurlijk nooit uit

Hier vindt u de actuele Mijn Nuon storingen, Nuon storingsnummers en hulp bij het ontluchten van uw cv-ketel. We helpen u graag

Gas- of stroomstoring Nuon

Heeft u een gas- of een stroomstoring? Bel 0800 9009 (gratis) of kijk voor een overzicht van actuele storingen op gasenstroomstoringen.nl

Voor een snelle oplossing is het handig als u weet of uw buren ook last hebben van een storing in de levering van elektriciteit en gas.

Nuon storing bij Stadsverwarming

Heeft u stadswarmte en last van een storing? Dat lossen we zo snel mogelijk op. U kunt dag en nacht terecht bij onze storingsdienst op 0800 0513 (gratis).

Actuele storingen van stadsverwarming

Mijn Nuon storingen

We begrijpen dat u hier veel last van heeft. Natuurlijk doen wij er alles aan dit op te lossen. Via deze pagina houden we u op de hoogte. Dan weet u in ieder geval waar u aan toe bent.  

Onze excuses voor het ongemak. 

Mijn Verbruik 

  • De detailgrafieken van Mijn Verbruik zijn nog niet beschikbaar. Totdat dit is opgelost kunt u detailgrafieken bekijken in de Mijn Nuon App

Wachtwoord wijzigen

  • Het is nog niet mogelijk uw wachtwoord te wijzigen via Mijn Gegevens. Totdat dit is opgelost, adviseren we 'wachtwoord vergeten' te gebruiken. U krijgt een e-mail en kunt vervolgens een nieuw wachtwoord kiezen. 

Opgelost:

  • Het is weer mogelijk uw gebruikersnaam te wijzigen via Mijn Gegevens

Storing cv-ketel

Soms kunt u zelf de storing verhelpen. Bekijk de tips en het filmpje cv-ketel bijvullen. Of bekijk onderstaande video.  Hier leggen we uit hoe u zelf de verwarmingsketel ontlucht. Misschien is daarmee de storing al verholpen. Fijn toch als u geen monteur nodig heeft?

Ontluchten van uw cv-ketel:

Liever een monteur voor uw cv-ketel?

Dat kan. Belt u dan onze Feenstra storingsdienst:  088 845 5000. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En we helpen u binnen één dag.

Storing huisbeveiliging

Bij storing in uw alarmsysteem kunt u dag en nacht terecht bij Feenstra Beveiliging: 088 66 60 666

Eerst wordt geprobeerd de storing telefonisch te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij u thuis om de storing te verhelpen.

Tip: bewaar de storingskaart in uw meterkast

Nuon storing, wat nu? Op de storingskaart staan belangrijke telefoonnummers en tips. Hang de kaart in de meterkast, dan heeft u alle storingsnummers bij de hand. Handig als er een Nuon stroomstoring, warmte- of gasstoring is.

Download de storingskaart (pdf)

Interessant artikel?