Man houdt Ipad vast

Zeker weten dat u goed zit

De energiemarkt beweegt flink. Dat biedt kansen voor ondernemers. Altijd verstandig dus om te checken of u nog goed zit. Maar het is nog best een klus om uit vinden wat nu echt een goede deal is. Helemaal als u niet dagelijks energiecontracten vergelijkt. Wij wel. Daarom helpen we u hier graag bij.

Overstappen, contract opzeggen of contract verlengen?

U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis contractcheck. Samen kijken we dan of u nog goed zit. Bel dus gerust met onze Ondernemersdesk. Eén telefoontje, en u weet meteen of u nog goed zit. We luisteren graag u zodat we echt begrijpen hoe we u verder kunnen helpen. Regelt u het liever online? Dat kan natuurlijk ook. Met de ContractCheck in Mijn Nuon weet u binnen een paar minuten of u nog goed zit. 

Bekijk uw contract in Mijn Nuon

Bel voor een ContractCheck

Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255. U kunt ook met ons chatten van 8.00 tot 22.00. Wij zijn er voor u.

Voor u geen instinkers meer met deze handige tips om energieprijzen te vergelijken

We weten dat het goed is om energieprijzen te vergelijken. Helaas liggen vaak verborgen kosten op de loer. Met deze 7 handige tips zorgen we ervoor dat u zelf de controle heeft om een goede vergelijking te maken.

Bekijk de tips

Blijven loont. Beloofd.

Wij waarderen het dat u klant bent. Daar mag dan ook best wat tegenover staan. Dat begrijpen we als geen ander. Dus zorgen we ervoor dat het loont om klant te blijven. Met een oplopende korting op stroom, tot wel 25%. Zolang we zaken doen. Beloofd.

Waarom bij Nuon blijven loont

Interessant artikel?