Past uw contract nog bij uw onderneming? Doe de Nuon ContractCheck

ContractCheck MKB

Voorkom dat u teveel betaalt

Persoonlijk advies voor u als zakelijke klant

Uw onderneming is misschien niet meer hetzelfde als een paar jaar geleden. Toch is uw energiecontract onveranderd. Met de Nuon ContractCheck weet u direct of u nog goed zit. We denken graag met u mee, want we zijn blij met u als klant en hopen dat u dat nog lang blijft.

Online contractcheck

 

 

Overweegt u na de contractcheck om over te stappen naar een andere energieleverancier? Let dan bij aanbiedingen op de volgende punten:

  • Is het voordeel gebaseerd op een gemiddeld verbruik? Uw daadwerkelijke voordeel kan dan heel anders uitpakken. Uw verbruik is immers anders dan het gemiddelde. 
  • Zijn er verborgen kosten? Is de prijs exclusief btw, overheidsheffingen, regiotoeslag voor gas, transportkosten en vaste leveringskosten? Weet u precies wat u per maand gaat betalen? 
  • Hoe lang profiteert u van de speciale prijs? Soms moet u na een aantal maanden (veel) meer gaan betalen dan de introductieprijs. 
  • Vaste of variabele prijs? Een variabel tarief kan meerdere keren per jaar worden aangepast, met alle verrassingen van dien. 
  • Heeft u te maken met een opzegvergoeding? De eventuele opzegvergoeding voor uw huidige contract kan een overstap minder voordelig maken.

Vragen? Bel de Ondernemersdesk

Bij onze Ondernemersdesk zitten zakelijk getrainde specialisten voor u klaar, die precies weten wat u als ondernemer nodig heeft. U kunt ons bereiken via
020 – 8920255 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Of kijk bij de veelgestelde vragen. Bij meer contactgegevens vindt u ook andere manieren om contact met ons op te nemen.