Zekerheid met Blijven Loont-korting

Vaste prijs energie

Waarom Zekerheid

 • Voorkom prijsstijgingen
 • Contract voor 1 of 3 jaar
 • Oplopende korting op elektriciteit tot 25%, zolang u klant blijft
Direct aanvragen

Zekerheid: Nuon Zakelijk VastePrijsStroom en Nuon Zakelijk VastePrijsGas

Met Nuon Zakelijk VastePrijsStroom en Nuon Zakelijk VastePrijsGas kiest u voor energie met een vast tarief. Dit houdt in dat de variabele leveringskosten voor stroom (per kWh) en gas (per m3) vast staan voor 1 of 3 jaar. Hiermee voorkomt u toekomstige prijsstijgingen.

Met Nuon Blijven Loont

Als nieuwe klant ontvangt u bij het aanvragen van dit product direct 5% Blijven Loont-korting op de variabele leveringskosten van elektriciteit. Elk jaar komt daar 5% extra korting bij, tot u een blijvend voordeel heeft van 25%.

Bent u al klant bij Nuon?

Als u kiest voor Nuon Zakelijk VastePrijsStroom met Blijven Loont en Nuon Zakelijk VastePrijsGas, dan ontvangt u 10% korting op de variabele leveringskosten van elektriciteit. Ontvangt u al Blijven Loont-korting? Dan behoudt u uw huidige korting. Bekijk voor uw overstap uw huidige contract in Mijn Nuon Zakelijk. Ontdek eenvoudig of er een interessant aanbod mét Blijven Loont-korting voor u klaar staat.

Bereken hoeveel u gaat betalen


Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Groen met 5% Blijven Loont-korting. Doe de check en u krijgt een indicatie van uw kosten per maand.

Hoeveel ga ik betalen?

Zekerheidmet Blijven Loont-korting

Oplopende korting tot 25%
 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Zekerheidmet Blijven Loont-korting

Oplopende korting tot 25%
 • Vaste prijs tot 3 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2019
Check purple

Klanten bevelen Blijven Loont aan

"Ik ben een jaar of 7 klant van Nuon en vind dit een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je ergens lang klant bent, dus ik vind dit heel verfrissend. Aanmelden was ook heel gemakkelijk. Dat heb ik gewoon via de website gedaan."

Hennie Verstoep Nuon klant sinds 2009


Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 of 3 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 of 3 jaar.  

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen. 

Vragen? Bel de Ondernemersdesk

Bij onze Ondernemersdesk zitten zakelijk getrainde specialisten voor u klaar, die precies weten wat u als ondernemer nodig heeft. U kunt ons bereiken via
020 – 8920255 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Of kijk bij de veelgestelde vragen. Bij meer contactgegevens vindt u ook andere manieren om contact met ons op te nemen. 

Goed om te weten over Nuon Blijven Loont

 • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van elektriciteit. U ziet de korting terug op de jaarafrekening.
 • Blijven Loont is niet mogelijk als u alleen elektriciteit, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een geld terug-, cadeau- of kortingsactie van Nuon of als u met acceptgiro betaalt.  
 • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
 • Zegt u uw contract eerder op? Dan komt de opgebouwde korting te vervallen.
 • Meer weten? Lees meer informatie over Nuon Blijven Loont Zakelijk.