Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen in Zeeland zorgen voor een uitstekende opbrengst door het hoge aantal zonuren in de kustprovincie. Denkt u erover om zonnepanelen op het dak te leggen? Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in uw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel u in Zeeland uw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor u uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij huur of aanschaf.

Direct besparen in zonnig Zeeland

Zeeland scoort altijd hoog als het gaat om het aantal zonuren per jaar. Vlissingen was in 2018 zelfs de zonnigste gemeente van het land. En we weten dat die zonuren ervoor zorgen dat de opbrengst van uw zonnepanelen hoger is en u uw investering sneller terugverdient. Niet gek toch? Bij ons kunt u zonnepanelen kopen of huren. U mag altijd rekenen op kwaliteit.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

Meer over onze zonnepanelen

Zonnepanelen in Zeeland huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om uw eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in Zeeland kunt u zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal,  installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Meer over zonnepanelen huren

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kunt u na aanschaf van zonnepanelen uw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt u kosteloos bij het indienen en begeleiden van uw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen Zeeland

Of u subsidie voor zonnepanelen in Zeeland kunt aanvragen, verschilt per gemeente. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Voor een actuele check kunt u terecht bij de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan uw huis. Ook hierover vindt u meer informatie op de subsidiewijzer. 

Naar de energiesubsidiewijzer

Direct besparen met dank aan de zon

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?