Nieuw energiecontract afsluiten

Nieuw energiecontract afsluiten? Bij ons zit u altijd goed.

Gaat u verhuizen of samenwonen en wilt u een nieuw energiecontract afsluiten? Het afsluiten van een nieuw energiecontract is bij ons zo geregeld. Zodra u uw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de lichten straks branden in uw nieuwe huis. Al 2 miljoen tevreden klanten gingen u voor. Bij ons zit u namelijk altijd goed.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Energie aanvragen voor uw nieuwe woning

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Of u nu uw eerste huis heeft gekocht of gaat samenwonen: u wilt vast thuiskomen zonder na te denken over uw energie. Mooi, want dat verzorgen wij graag voor u. Wilt u energie aanvragen voor uw nieuwe woning? Gaat het om uw eerste energiecontract? Bij ons stelt u uw eigen energiecontract samen en kiest u zelf hoe duurzaam uw energie is. Daar kunt u van op aan.

Energie aanvragen nieuwe woning

Klantvraag: Wat gebeurt er met mijn energiecontract bij een verhuizing?

Bij een verhuizing naar een ander adres verhuist uw energiecontract gewoon met u mee. Een nieuw energiecontract afsluiten voor uw nieuwe woning is dus niet nodig. Zo’n contract is namelijk persoonsgebonden en niet gebonden aan uw adres. Hieronder leggen we in 3 stappen uit hoe de verhuizing van uw energiecontract precies gaat. Is uw energiecontract verlopen en wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dat kan natuurlijk.

Bekijk waarop u kunt letten bij het kiezen van een energieleverancier.

Energiecontract verhuizen regelen wij voor u

1. Laat ons weten dat u gaat verhuizen en dat uw energiecontract meeverhuist

Wilt u twee weken voordat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt, de verhuizing (van uw energiecontract) aan ons doorgeven in Mijn Nuon? Binnen een week sturen we u uw contractbevestiging.

2. Vul de meterstanden van uw oude én nieuwe huis in

Om het verhuizen van uw energiecontract soepel te laten verlopen, raden we u aan om binnen 5 dagen na de sleuteloverdracht uw meterstanden door te geven. Zo kunnen we de eindafrekening opmaken voor uw oude huis. De meterstanden van uw nieuwe huis gebruiken we als beginstanden voor uw jaarafrekening.

3. Wij verhuizen uw energie

Wij zorgen dat uw energie en uw energiecontract met u mee verhuizen. En dat u binnen 4 weken nadat u uw meterstanden heeft doorgegeven, de eindafrekening van uw oude huis heeft. Geregeld!

Ja, ik wil mijn energiecontract verhuizen

Een nieuw energiecontract en overstappen

Naar een andere energieleverancier overstappen en een nieuw energiecontact afsluiten kan best spannend zijn. Dat begrijpen we. Maar als u naar ons overstapt, dan merkt u daar eigenlijk niets van. Daar zorgen we voor. Natuurlijk krijgt u nog wel een e-mail, maar de rest regelen wij voor u. Beloofd.

Daarom overstappen naar Nuon:

  • We regelen uw overstap.
  • Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
  • Met de Nuon App heeft u makkelijk grip op uw verbruik.
  • U krijgt bespaartips om uw energierekening te verlagen.
  • U spaart voor cadeaus en korting op energiebesparende producten met Nuon Exclusief.

Meer over overstappen naar Nuon

Mooie aanbiedingen bij een nieuw energiecontract

Als u een energiecontract gaat afsluiten, bent u vast op zoek naar goed aanbod. Met onze energie-aanbiedingen zorgen we ervoor dat het interessant is om voor ons te kiezen. U krijgt bijvoorbeeld een energiecadeau of korting bij het afsluiten van een nieuw energiecontract van 1 of 3 jaar. En goed om te weten: u bent verzekerd van een goede prijs.

Bekijk aanbiedingen bij een nieuw energiecontract

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?