Huisbeveiliging

huisbeveiliging: nu met cadeau

Huisbeveiliging

Veilig gevoel, goed geregeld

  • Beveiligd tegen inbraak & brand
  • Bemande alarmcentrale of virtuele meldkamer
  • Mogelijk korting op inboedelverzekering
Ja, ik wil een gratis adviesafspraak

Huisbeveiliging

Thuiskomen en ontdekken dat alles overhoopgehaald, leeggehaald of verdwenen is, u denkt er liever niet aan. Met de huisbeveiligingssystemen van Feenstra voorkomt u dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan. De nieuwe huisbeveiligingssystemen van Feenstra zorgen voor extra veiligheid. Naast het beveiligen tegen inbraak beveiligen de nieuwe huisbeveiligingssystemen het huis ook tegen het vrijkomen van koolmonoxide of andere gassen. Zelfs het ontstaan van een beginnende brand blijft niet onopgemerkt met de nieuwe beveiligingssystemen. Met deze gedachte kunt u onbezorgd van huis vertrekken.

Korting op inboedelverzekering

Met het Feenstra veiligheidscertificaat krijg u mogelijk tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze mogelijke korting? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Feenstra

Nuon werkt samen met Feenstra

Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt de adviesafspraken, installatie en service voor zonnepanelen, cv-ketels, cv-ketelonderhoud, ventilatie en huisbeveiliging.

Lees meer over deze samenwerking

Huisbeveiligingssysteem AlarmCompact

Huisbeveiligingssysteem AlarmCompact is een beveiligingssysteem dat toegankelijk is voor elk huishouden in Nederland. Het huisbeveiligingssysteem AlarmCompact is aangesloten op een virtuele meldkamer en kan volledig worden aangepast naar uw wensen en behoeften. Het systeem heeft een esthetisch design en alle componenten werken volledig draadloos. Ook is de Alarm Compact te bestellen in combinatie met een bewegingsmelder met camera (AlarmCompact Plus).

  • Virtuele meldkamer
  • Gecertificeerd draadloos systeem

AlarmCompact huren?

Ziet u op tegen de aanschafkosten van een nieuw huisbeveiligingssysteem? Kies dan voor de optie huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand.

AlarmCompact kopen?

Wilt u direct eigenaar worden van het huisbeveiligingssysteem? Kies dan voor de optie kopen.

Meer informatie Huisbeveiligingssysteem AlarmCompact

Huisbeveiligingssysteem AlarmCompleet

Huisbeveiligingssysteem AlarmCompleet is een beveiligingssysteem dat bijdraagt aan een betere veiligheid van uw huis. AlarmCompleet is aangesloten op een 24/7 bemande meldkamer en kan volledig worden aangepast naar uw wensen en behoeften. Het systeem heeft een esthetisch design en alle componenten werken volledig draadloos. Ook is de AlarmCompleet te bestellen in combinatie met een bewegingsmelder met camera (AlarmCompleet Plus).

  • 24/7 Bemande meldkamer¬†
  • 2 jaar gratis service en onderhoud¬†
  • Gecertificeerd draadloos systeem

AlarmCompleet huren?

Ziet u op tegen de aanschafkosten van een nieuw huisbeveiligingssysteem? Kies dan voor de optie huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand, zonder extra te betalen voor service of onderhoud.

AlarmCompleet kopen?

Wilt u direct eigenaar worden van het huisbeveiligingssysteem? Kies dan voor de optie kopen.

Meer informatie Huisbeveiligingssysteem AlarmCompleet