Huisbeveiliging

huisbeveiliging: nu met cadeau

Huisbeveiliging

Veilig gevoel, goed geregeld

  • Beveiligd tegen inbraak & brand
  • Bemande alarmcentrale
  • Mogelijk korting op inboedelverzekering
Ja, ik wil een gratis adviesafspraak

Huisbeveiliging

Thuiskomen en ontdekken en dat alles overhoopgehaald, vernield of verdwenen is. U denkt er waarschijnlijk liever niet aan. Met Huisbeveiliging Comfort voorkomt u dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan. Ook een beginnende brand in uw woning blijft niet onopgemerkt. Zo kunt u onbezorgd van huis of op vakantie.

Lees de tips om veilig op vakantie te gaan

Telefoniste

Bemande alarmcentrale

Het grote voordeel van Huisbeveiliging Comfort ten opzichte van andere huisbeveiligers is de aansluiting op de alarmcentrale. Daar zitten 24 uur per dag mensen klaar om over uw huis en spullen te waken. Bij inbraak én brand komt direct een melding binnen bij de centrale. De medewerkers van de centrale nemen direct contact met u op, of (als u onbereikbaar bent) met andere sleutelhouders. En ze schakelen, indien nodig, ook direct hulpdiensten in.

Het brandalarm of inbraakalarm gaat af!

Het brandalarm of inbraakalarm gaat af. Wat nu? Met Huisbeveiliging Comfort bent u altijd aangesloten op de alarmcentrale. Ook al bent u niet thuis, het beveiligingsteam op de alarmcentrale waarschuwt u direct. Dit gaat als volgt:

Stap 1: Er wordt ingebroken of er breekt brand uit. 

Stap 2: Het brandalarm of inbraakalarm gaat af. 

Stap 3: Er komt automatisch een melding binnen bij de alarmcentrale

Stap 4: De alarmcentrale belt u direct. Bent u onbereikbaar? Dan belt de centrale een door u aangewezen persoon, de sleutelhouder. 

Stap 5: Als het nodig is, belt de alarmcentrale hulpdiensten.

Goed geregeld

Dagelijks controleert het beveiligingsteam op de alarmcentrale automatisch uw systeem. Zij controleren of het systeem functioneert en of het batterijniveau nog voldoende is. Elke twee jaar ontvangt u bovendien een uitgebreide Beveiliging ServiceCheck.
 
 

Feenstra

Nuon werkt samen met Feenstra

Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt de adviesafspraken, installatie en service voor zonnepanelen, cv-ketels, cv-ketelonderhoud, isolatie, ventilatie en huisbeveiliging.

Lees meer over deze samenwerking