Nuon en duurzaamheid

Nuon en duurzaamheid

Koploper in duurzame energie

Wat betekent dat voor u?

Afgelopen december vond de klimaattop COP21 plaats in Parijs. Nuon heeft als energieleverancier en -producent een belangrijke rol en verantwoordelijkheid als het gaat om het klimaat. Koploper zijn in duurzame energie, dat is de leidraad die wij steeds nadrukkelijker nastreven in ons denken en doen.

Onze investeringen zijn sterk gericht op het uitbreiden van het aandeel duurzame energie. Concreet werken we met name aan verdere uitbreiding van windenergie en de inzet van duurzame stadsverwarming. Ook helpen wij onze klanten met het vertalen van de klimaatdoelstellingen naar hun bedrijfsvoering.

Zo denken we graag mee over nieuwe, duurzame oplossingen en bieden duurzame producten en diensten aan. Zoals elektrisch vervoer via onze laadpalen en eigen opwek met bijvoorbeeld zonnedaken. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bel mij

Hoe kunt u met uw bedrijf verduurzamen?

Bel 020 892 00 77 voor een adviesgesprek. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

Of wij bellen u terug op een moment dat het u goed uitkomt.
Plan adviesafspraak in

Nederlandse windenergie

100% Nederlandse windenergie

Een van de belangrijkste duurzame energiebronnen in Nederland is wind. Wilt u een duurzaam energieproduct dat voldoet aan de criteria van de CO2-prestatieladder? Verduurzaam uw zakelijk energieverbruik dan met Nuon NederlandseWind.

Verduurzaming via CO2-certificaten

Verduurzaming via CO2-certificaten

Met garanties van oorsprong (GvO's) garanderen wij dat een door u aangegeven hoeveelheid elektriciteit enĀ gas duurzaam wordt opgewekt door waterkracht en/of biomassa. Zo draagt u direct bij aan een schoner milieu.

Zelf energie opwekken via de zon

Zelf energie opwekken via de zon

De CO2-uitstoot van uw bedrijf verminderen en besparen op uw energiekosten? Investeer in Nuon ZonnePanelen, waarmee u zelf 100% groene elektriciteit opwekt die u direct kunt gebruiken.


Vraag ook subsidie aan voor duurzame energie

Subsidieregeling voor duurzame energie

Gaat u hernieuwbare energie produceren, bijvoorbeeld via zonnepanelen, en wilt u uw investering in kortere tijd terugverdienen? Maak dan gebruik van de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).

Welk effect heeft duurzame opwekking op de energieprijs?

De werking van de energiemarkt in 3 minuten

Met deze korte video over de werking van de energiemarkt geven wij u in drie minuten inzicht in de herkomst van uw energie, de (internationale) afstemming van vraag en aanbod en de opbouw van de energieprijs.