Profiteren van dalende energieprijzen met Nuon HerPrijs

Altijd profiteren van dalende energieprijzen met Nuon HerPrijs

De voordelen van Nuon HerPrijs

 • Direct profiteren van dalende elektriciteits- en/ of gasprijzen
 • Bij prijsdalingen nemen onze experts contact met u op
 • U bepaalt zelf uw prijsvoordeel
Vrijblijvend een offerte aanvragen >

Hoeveel kunt u besparen op uw zakelijke energiekosten?

De energiemarkt is voortdurend in beweging. Door te kiezen voor het juiste inkoopmoment, in combinatie met het juiste product, kunt u besparen op uw energiekosten. Met Nuon HerPrijs heeft u de zekerheid van een scherpe vaste energieprijs en kunt u altijd profiteren van dalende elektriciteits- en gasprijzen.

Geen prijsstijgingen, wel prijsdalingen

Onze energie-inkopers houden de energiemarkt vanaf de eigen handelsvloer voortdurend in de gaten en kopen zo optimaal mogelijk voor u in. Zodra de energieprijzen zijn gedaald, nemen wij contact met u op. U kunt dan direct uw bestaande contract verlengen tegen de lagere energieprijs. Dit is al mogelijk met een contractverlenging van drie maanden. Zo behoudt u flexibiliteit en profiteert u nu én in de toekomst van een scherpe vaste energieprijs.

Bel mij

Ook gemiddeld 10% besparen?

Ruim 6.000 bedrijven kozen al eerder voor Nuon HerPrijs en besparen nu gemiddeld 10% op hun energiekosten.

Interesse? Vraag vrijblijvend een Nuon HerPrijs offerte aan of bel 088 098 15 61. Wij zijn op werk­dagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.


Veelgestelde vragen over Nuon HerPrijs

 • Hoe werkt Nuon HerPrijs?

  Met Nuon HerPrijs profiteert u van de bewegingen op de energiemarkt voor zowel elektriciteit als gas. U bent verzekerd van een vaste prijs én u profiteert van prijsdalingen.

  Zodra de energieprijzen dalen, nemen onze energie-experts contact met u op. U kunt dan direct uw contract verlengen tegen een lagere energieprijs. Dit is al mogelijk met een contractverlenging van drie maanden. Zo behoudt u flexibiliteit en profiteert u nu én in de toekomst van scherpe prijzen.

 • Voor wie is dit product interessant?

  Nuon HerPrijs is interessant voor bedrijven of instellingen die:

  • Direct willen profiteren van dalende elektriciteits- en/of gasprijzen
  • De zekerheid willen hebben van een scherpe vaste prijs voor elektriciteit en/of gas
  • Een elektriciteitsmeter hebben met een capaciteit groter dan 3 x 80 ampère (groter of gelijk aan 50.000 kWh)
  • Een gasmeter hebben met een capaciteit van minimaal 40 m³ per uur (groter of gelijk aan G40 en 30.000 m3 per jaar)

 • Wat gebeurt er met het contract als de energieprijzen stijgen?

  Met een Nuon HerPrijs-contract profiteert u alleen van prijsdalingen en loopt u geen risico bij eventuele prijsstijgingen. Als de energieprijzen stijgen gedurende de contractperiode, dan blijft de lagere energieprijs van kracht, die voor u is vastgezet bij het ingaan van uw energiecontract.

 • Wat is de looptijd van mijn contract na het 'herprijzen'?

  'Herprijzen' is al mogelijk met een verlenging van uw Nuon HerPrijs-contract van minimaal drie maanden. De looptijd van uw nieuwe contract wordt opgeteld bij de looptijd van uw bestaande contract.

 • Wat is het verschil tussen Nuon HerPrijs en Nuon VastePrijs?

  Met Nuon VastePrijs heeft u een vaste energieprijs gedurende de looptijd van uw contract. Voor het aflopen van uw contract krijgt u een nieuw aanbod op basis van de dan gangbare prijzen. Die prijs kan lager zijn, maar ook hoger.

  Met Nuon HerPrijs heeft u een vaste energieprijs, maar kunt u uw contract voor zowel gas als elektriciteit 'openbreken'. Zo vaak u maar wilt. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij houden de energiemarkt voortdurend voor u in de gaten en nemen contact met u op zodra het afgesproken prijsvoordeel is behaald. U kunt dan direct profiteren door uw contract opnieuw met minimaal drie maanden te verlengen tegen de lagere prijs. Zo profiteert u van prijsdalingen en heeft u geen last van prijsstijgingen.


Managing Director bij Filmmore

Direct besparen door kritische energie-inkoop

Ben Willems, Managing Director bij Filmmore: "Enkele jaren geleden vonden we de elektriciteitsrekening te hoog. Toen kwam Nuon met een mooie oplossing in de vorm van het product Nuon HerPrijs ..."

Inkoper bij restaurantketen Loetje

Grip op de energiekosten

Stefan van Remortel, Inkoper bij restaurantketen Loetje: "Ik hoef me nu maar eens in de zoveel tijd goed te verdiepen in het energie­contract en de marktprijzen ..."