Filmmore aan het woord

Filmmore over de voordelen van Nuon

Filmmore over de voordelen van Nuon

  • Uitstekende samenwerking
  • Proactieve benadering
  • Zeer goede dienstverlening

Managing Director bij Filmmore

"Enkele jaren geleden vonden we de elektriciteitsrekening te hoog. Toen kwam Nuon met een mooie oplossing in de vorm van het product Nuon HerPrijs. Een heel slim product. Bij het eerste contract hebben we ongeveer 20% bespaard ten opzichte van onze elektriciteitskosten in het jaar ervoor."

Ben Willems, Managing Director bij Filmmore

Hoe kan Filmmore de energierekening zo laag mogelijk houden?

Filmmore bewerkt onder andere Nederlandse films, waarbij veel elektriciteit wordt verbruikt. Hoe houdt ze grip op de energiekosten? Ben Willems: "Enkele jaren geleden vonden we de elektriciteitsrekening te hoog." Samen met Filmmore ging zij op zoek naar mogelijkheden om de energierekening te verlagen.

Klantcase Filmmore logo

Over Filmmore B.V.
Filmmore is marktleider in full-service post production in Nederland en België. Zij verzorgen onder andere de editing, visual effects en colour grading van speelfilms, dramaseries en documentaires.

Omdat er veel met data wordt gewerkt die continu moet worden opgeslagen en verzonden, verbruikt Filmmore relatief veel elektriciteit.

 


De oplossing van Nuon: direct besparen door kritische energie-inkoop

Willems: "Nuon kwam voor onze te hoge elektriciteitsrekening met een mooie oplossing in de vorm van het product Nuon HerPrijs. We worden proactief benaderd als de prijs onder een bepaald niveau zakt en lager is dan mijn huidige contractprijs. Als wij gebruik willen maken van die prijsverlaging gaat er vanaf dat moment weer een nieuwe contractperiode in. 

Ik schat in dat we bij het eerste contract ongeveer 20% hebben bespaard ten opzichte van onze elektriciteitskosten in het jaar ervoor. Kritisch kijken naar onze inkoop leverde dus direct een mooie kostenbesparing op."

Ambitie van Filmmore: grip houden op de elektriciteitskosten

Ben Willems: "De samenwerking verloopt uitstekend. De belangrijkste factor vind ik de pro-activiteit van Nuon. Ze melden op tijd dat de energielevering goedkoper kan. En wat ik erg prettig vind, is dat ik een vast contactpersoon heb. Naast tijdige levering en betrouwbaarheid, vind ik de dienstverlening een positief aspect. 

Nuon HerPrijs is gewoon een heel slim product; een scherpe prijs in combinatie met een proactieve benadering als de energieprijs daalt." Dit maakt het mogelijk om nu en in de toekomst steeds opnieuw te profiteren van dalende energieprijzen en daarmee grip te houden op zo'n belangrijke kostenpost als de elektriciteitskosten.

Met Nuon HerPrijs kunt u:

  • Direct profiteren van dalende energieprijzen
  • Rekenen op persoonlijk advies bij prijsdalingen
  • Zélf uw prijsvoordeel bepalen
Offerte aanvragen >
Bel mij

Heeft u vragen?

Bel ons op 088 098 15 61. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.