Energieoplossingen voor overheid en gemeenten

Energieoplossingen voor de branche Overheid en gemeente

De voordelen van Nuon Energie

  • Ondersteuning bij de administratie van uw aansluitingen
  • Energie-uitgaven overzichtelijk budgetteren
  • Advies bij de invulling van uw duurzaamheidsbeleid

Overheid, energie en een leefbare omgeving

Als vertegenwoordiger van een overheidsinstelling zoals gemeente, provincie, rijksoverheid of waterschap bent u volop bezig met het organiseren van verantwoorde energie-oplossingen. De experts van Nuon werken graag met u samen om helderheid en overzicht in dit complexe beleidsterrein te krijgen én te houden.

Transparantie

Voor de levering van gas en elektriciteit kunnen wij u ondersteunen bij de administratie van grote hoeveelheden aansluitingen. Met Mijn Factuur heeft u altijd inzicht in uw energiefacturen en kunt u deze op één plaats downloaden en doorsturen. Daarnaast bieden we producten aan waarmee u de energie-uitgaven overzichtelijk kunt budgetteren. Om u te helpen bij invulling van uw duurzaamheidsbeleid bieden wij u GroenGarant. Dit alles met één aanspreekpunt.

Verantwoorde energieoplossingen

Wij kunnen u helpen bij het reduceren van de CO2-uitstoot in uw gemeente. Met oplossingen zoals Nuon StadsWarmte draagt u bij aan een veilige, comfortabele en duurzame leefomgeving. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met een van onze overheid experts. Ja, ik wil een afspraak

Speciaal voor Overheden en Gemeenten

Voor het aan- en afmelden van aansluitingen zijn de onderstaande formulieren beschikbaar

Samen op zoek naar dé beste energieoplossing

Wilt u weten wat voor uw situatie de beste energieoplossing is? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts.

Brancheteam Commercieel vastgoed, Woningcorporaties en VvE's