Volg de ontwikkeling van de energieprijzen

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de markt scherp in de gaten te houden. Want als u goed op de hoogte bent, kunt u slimme inkoopbeslissingen nemen en zo op de kosten besparen. Omdat we begrijpen dat u niet constant tijd heeft om de laatste prijsontwikkelingen van energie bij te houden, hebben we handige oplossingen die u daarbij kunnen helpen.

Hoe experts u kunnen helpen bij uw energie-inkoop

Onze energie-experts van de Markt Expertise Desk houden de energiemarkt voortdurend in de gaten en weten altijd wat de laatste ontwikkelingen zijn. Met die kennis en ervaring kunnen ze u helpen bij:

  • achtergrond en productuitleg bij de energiemarkt, denk aan video’s, e-books en artikelen
  • het bepalen van een slimme energie-inkoop, door samen met u een passende inkoopstrategie te bepalen
  • begeleiding bij het in- en verkopen van energie via ons speciale online handelsplatform
  • wekelijkse en maandelijkse marktupdates waarvoor u zich kunt aanmelden

Stel uw vraag aan de Markt Expertise Desk

Markt Expertise Desk

MarktRapport 19 t/m 25 juni

Opwek duurzame energie steeg vorig jaar wereldwijd met 14,1%

"in haar jaarlijkse 'Statistical Review of World Energy' dat deze week gepubliceerd is, meldt BP dat de opwek van duurzame energie het afgelopen jaar wereldwijd met 14,1% gestegen is."

MarktRapport week 25

Bekijk de editie van week 24

MarktAnalyse juni

Door de verwachte warmte en droogte deze zomer kunnen de energieprijzen stijgen

"De warmte kan ervoor zorgen dat de vraag naar elektriciteit toeneemt als gevolg van een grote behoefte aan verkoeling. De droogte kan ervoor zorgen dat het waterpeil in Europa laag blijft."

MarktAnalyse juni

Bekijk de video van mei

Automatisch onze marktupdates ontvangen?

Met het MarktRapport krijgt u wekelijks inzicht in de elektriciteits- en gasmarkt en hoe het weer en de prijzen van olie, kolen en CO2–rechten hierop van invloed zijn geweest. In de maandelijkse MarktAnalyse video praat onze marktexpert u in twee minuten bij over de belangrijkste ontwikkelingen op de energiemarkt.

Meld u gratis aan voor onze marktupdates.

Contact met een expert?

Onze energie-experts van de Markt Expertise Desk helpen u graag bij uw al vragen over uw energie-inkoop. U kunt ons bellen op 088 098 56 50 van 8:30 tot 18:00 uur.