Stadswarmte opties

stadsverwarming
Telefoon

Vragen?

  •   Bel ons op 0900 0808
  •   We zitten klaar om u te helpen
  •   Of stel uw vraag op ons Forum:
Nuon Forum

Stadswarmte opties

Stadswarmte is comfortabele warmte, en bovendien goed voor het klimaat. Het komt kant-en-klaar uw woning binnen. Uw woning is snel warm en als u de kraan opendraait heeft u vrijwel direct warm water. Maar wist u dat u met Nuon Stadswarmte kunt kiezen voor extra warm water? Dat een slimme thermostaat kan helpen bij besparen? Dat er woningen zijn met stadswarmte én koeling? En dat stadsverwarming goed te combineren is met vloerverwarming?

Radiatorfolie plaatsen

De thermostaat die bij u past

Een slimme thermostaat helpt uw woning te verwarmen én te besparen op uw energieverbruik. Maar welke thermostaat past bij u én is geschikt voor Stadswarmte? De Nuon ThermostaatCheck helpt u op weg.

Doe de Thermostaatcheck

stadsverwarming

Extra warm water

Standaard is uw woning voorzien van ruim voldoende water voor uw douche, bad en keuken. Maar u kunt ook kiezen voor extra warmwatercomfort. Dat doet u door uw aansluiting aan te passen. Vragen? Neem contact op met onze Klantenservice.

Meer over extra warm water

stadsverwarming

ComfortKoeling

In sommige Stadswarmte gebieden leveren we naast warmte ook ComfortKoeling. De koeling van de woning gebeurt met koude uit natuurlijke bronnen. Zoals koude buitenlucht of koud water uit een meer. Veel beter voor het milieu dan airconditioning.

Meer over ComfortKoeling

stadsverwarming

Vloerverwarming

Stadswarmte is makkelijk te koppelen aan vloerverwarming. De vloer wordt met vloerverwarming direct mee verwarmd, waardoor de luchttemperatuur op hoofdhoogte wat lager kan zijn. Voordelig, want zo verbruikt u minder energie.

Meer over vloerverwarming