De 6 services van Nuon Vattenfall

Op onze energie kan je altijd rekenen. Energie die het licht laat branden. Die zorgt voor een warm en comfortabel huis. En alle apparaten in je huishouden laat draaien. Maar daar houdt het voor ons niet op. Voor onze klanten zetten we altijd een stap extra. Daarom hebben we deze 6 vertrouwde services:

 • Elk jaar voordeel als vaste klant, we belonen graag dat je blijft

  Trouwe klanten krijgen van ons elk jaar 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom erbij, oplopend tot 25%. Zolang je klant bent. Want bij Nuon Blijven Loont. Daarnaast spaar je met Nuon Exclusief voor mooie cadeaus, duurzame producten en leuke uitjes voor het hele gezin.

  1
 • Met het seintje een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

  We denken graag actief met je mee en daarom krijg je van ons regelmatig een seintje. Daarmee check je eenvoudig of je termijnbedrag nog past bij je energieverbruik. Je kiest vervolgens zelf of je wat wilt aanpassen. Dat scheelt verrassingen op je jaarafrekening. Wel zo prettig.

  2
 • Steeds meer groene energie uit zon, wind en water

  We willen een schonere, duurzame wereld. Voor onszelf maar ook voor de generaties na ons. Daarom zorgen wij dat energie telkens groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op uit wind, zon en water. Totdat we volledig fossielvrij kunnen leven. Zo geven we de wereld een stukje mooier door aan de generaties die na ons komen.

  3
 • Altijd inzicht in je persoonlijk verbruik

  Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat je inzicht hebt in je verbruik. Via de Nina app en Mijn Nuon hou je dit heel makkelijk bij. Zo wordt energie besparen past echt leuk. Want je ziet meteen de resultaten.

  4
 • Stap voor stap besparen en duurzamer worden

  Minder energie gebruiken is niet alleen duurzamer, maar scheelt ook flink in de kosten. Met kleine stappen maak je vaak al een groot verschil. Wij helpen je graag op weg. Zoals met de energiescan. Eén van onze experts kijkt via je smartphone mee naar jouw situatie thuis en vertelt meteen waar je kunt besparen. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen in huis.

  5
 • Zelf aan het stuur van je betalingen, wat en wanneer je betaalt kies je zelf

  Betalen maken we niet alleen zo makkelijk mogelijk. Bij ons zit je zelf aan het stuur. Zo bepaal je zelf de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit het liefst betaalt. Wij stellen je een bedrag voor op basis van jouw verbruik en onze ervaring. Denk je dat je minder of meer gaat verbruiken? Dan pas je het termijnbedrag eenvoudig aan. Want we begrijpen dat het fijn is om hier zelf grip op te hebben.

  6

De 6 services van Nuon Vattenfall