Duurzame stroom, waar u maar wilt

Als je, zoals wij, belooft om binnen één generatie fossielvrij te zijn, kun je niet volstaan met duurzame energieopwek voor thuis en op de zaak alleen. Dan moet je overal verduurzamen. Samen met onze partner GreenBattery weten we zelfs op de meest afgelegen plekken een wereld te winnen: schoon, slim en stil.

Vraag een offerte aan

De mooiste mobiele accu

De GreenBattery is een mobiele accu waarin grote hoeveelheden energie uit zon en wind wordt opgeslagen. Die energie wordt vervolgens ingezet waar u maar wilt. Op bouwlocaties, bij sporttoernooien, voor buurtfeesten, of op festivals op de meest afgelegen plekken. Ook als er geen enkel netwerk in de buurt is, zorgt de GreenBattery voor groene stroom.

Vergelijk het apparaat met een ouderwetse aggregaat, maar dan schoon, slim en stil.

We laden de batterij op met 100% duurzame energie, opgewekt uit zon en wind.

Schoon, slim & stil

De GreenBattery wordt opgeladen met 100% duurzame energie, opgewekt uit zon en wind. De batterij stoot daardoor geen CO₂, geen NOx én geen fijnstof uit. Een uitkomst voor ondernemers én organisatoren die steeds verder willen verduurzamen. Daarbij komt dat de GreenBattery stil is – een voordeel voor bijvoorbeeld tv- en filmmakers. De GreenBattery stoot helemaal niets uit. Zelfs geen geur. En dat is een verademing. voor iedereen op locatie.

Zeker van voldoende stroom

Om te zorgen dat u verzekerd bent van voldoende stroom, laden we de GreenBattery vooraf vol groene energie. De bloem op het apparaat wekt daarbij op locatie ook nog stroom op. Een slim extraatje: op een mooie, zonnige dag laadt de GreenBattery automatisch zelf bij.

Parkpop pioniert: CO₂-vrij in 2020

Het Haagse Parkpop pioniert en wij denken mee. Al in 2017 draaide het Haagse festival met een GreenBattery op zon en wind. En tijdens de editie van 2018 zijn er maar liefst acht Greenbattery’s ingezet.

Vanaf 2020 verwachten we dat Parkpop alle aggregaten vervangen heeft door de mobiele GreenBattery’s. Mooi voor het festival, mooi voor de bezoekers én natuurlijk bijzonder mooi voor het park.

Parkpop pioniert: CO₂-vrij in 2020
De GreenBattery bij u op locatie

De GreenBattery. Ook bij u op locatie

Organiseert u een buurtfeest? Of een bijeenkomst op een plek waar geen stroom beschikbaar is? Ook dan huurt u eenvoudig een GreenBattery. We zorgen dat u vooraf weet wat het kost en wat het oplevert. Om u alvast een idee te geven: met een GreenBattery voor een dag bespaart u het milieu de CO₂-uitstoot van maar liefst 10.000 brommers, een jaar lang.

Vraag een offerte aan