Duurzame stroom, waar u maar wilt

Als je, zoals wij, belooft om binnen één generatie fossielvrij te zijn, kun je niet volstaan met duurzame energieopwek voor thuis en op de zaak alleen. Dan moet je overal verduurzamen. Met de Nuon GreenBattery weten we zelfs op de meest afgelegen plekken een wereld te winnen: schoon, slim en stil.

Vraag een offerte aan

De mooiste mobiele accu

Onze GreenBattery is een mobiele accu waarin we grote hoeveelheden energie uit zon en wind opslaan. Die energie zetten we vervolgens in waar u maar wilt. Op bouwlocaties, bij sporttoernooien, voor buurtfeesten, of op festivals op de meest afgelegen plekken. Ook als er geen enkel netwerk in de buurt is, zorgt de Nuon GreenBattery voor groene stroom.

Vergelijk het apparaat met een ouderwetse aggregaat, maar dan schoon, slim en stil.

We laden de batterij op met 100% duurzame energie, opgewekt uit zon en wind.

Schoon, slim & stil

We laden de batterij op met 100% duurzame energie, opgewekt uit zon en wind. De GreenBattery stoot daardoor geen CO2-uit, geen NOx én geen fijnstof. Een uitkomst voor ondernemers & organisatoren die steeds verder willen verduurzamen. Daarbij komt dat de GreenBattery stil is – een voordeel voor bijvoorbeeld tv- en filmmakers. De GreenBattery stoot helemaal niets uit. Zelfs geen geur. En dat is een verademing. voor iedereen op locatie.

Zeker van voldoende stroom

Om te zorgen dat u verzekerd bent van voldoende stroom, laden we de GreenBattery vooraf vol groene energie. De bloem op het apparaat wekt daarbij op locatie ook nog stroom op. Een slim extraatje: op een mooie, zonnige dag laadt de GreenBattery automatisch zelf bij.

Parkpop pioniert: CO₂-vrij in 2020

Het Haagse Parkpop pioniert en wij denken mee. Al in 2017 draaide het Haagse festival met een GreenBattery op zon en wind. Tijdens de editie van 2018 zetten we samen maar liefst acht Greenbattery’s in. Waar nodig vullen we die in deze editie nog aan met biodieselaggregaten.

Vanaf 2020 verwachten we dat Parkpop alle aggregaten vervangen heeft door de mobiele GreenBattery’s. Mooi voor het festival, mooi voor de bezoekers én natuurlijk bijzonder mooi voor het park.

Parkpop pioniert: CO₂-vrij in 2020

Exclusief voor Nuon klanten: gratis 2e kaartje voor Parkpop Saturday Night

Parkpop 2018 willen wij natuurlijk samen met onze klanten vieren. Daarom krijgen klanten van Nuon met Nuon Exclusief het tweede kaartje voor de speciale editie Parkpop Saturday Night GRATIS!

Log in en doe mee

De GreenBattery bij u op locatie

De GreenBattery bij u op locatie

Ook als u een buurtfeest organiseert, huurt u eenvoudig een GreenBattery. We zorgen dat u vooraf weet wat het kost en wat het oplevert. Om u alvast een idee te geven: met een GreenBattery voor een dag bespaart u het milieu de CO2-uitstoot van maar liefst 10.000 brommers, een jaar lang.

Vraag een offerte aan