Isolatie: bespaar energie door uw huis te isoleren

isolatie

Heeft u al nagedacht over isolatie?

Ga goed voorbereid de winter in

  • Verhoging van het wooncomfort
  • Waardestijging van uw woning
  • Spouwmuurisolatie vanaf € 750,-
Ja, ik wil een adviesafspraak

Goed voorbereid de winter in

Er zit meer geld verstopt in u woning dan u mogelijk denkt. Met isolatie geniet u van een comfortabel huis en heeft u een lagere energierekening. Door te isoleren bespaart u tot 30% op uw gasrekening (bron: Milieu Centraal). Een goed geïsoleerd huis in de winter kan u dus veel besparen. Spouwmuurisolatie is mogelijk vanaf slechts € 750,-. Kiest u in september of oktober voor isolatie, dan ontvangt u tevens een cadeau naar keuze.

€ 100,- korting op isolatie

Spouwmuurisolatie: nu met gratis cadeau

Bekijk actie

Soorten isolatie

Bekijk hoe u kunt isoleren:

Prijs en besparing

Is het niet fijn om te ontdekken dat er geld in uw huis verstopt zit? Om ervan te profiteren, hoeft u maar één ding te doen: uw huis isoleren. Ontdek hoeveel u kunt besparen.

Prijs en besparing

Voordelen

  • Binnen een dag klaar
  • Geen verbouwing nodig
  • U krijgt 10 jaar garantie
  • Bespaar gemiddeld € 400,- p.j.

Maak een afspraak

Nuon werkt samen met Feenstra

Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt de adviesafspraken, installatie en service voor zonnepanelen, cv-ketels, cv-ketelonderhoud, isolatie, ventilatie en huisbeveiliging.


Controle door IKOB BKB bij Nuon-klanten

Het uitgevoerde isolatiewerk wordt volgens de regels van de branche steekproefsgewijs gecontroleerd door branchevereniging IKBO-BKB.

Naar aanleiding van de televisie-uitzending op 1 juni 2012 heeft Nuon IKOB-BKB verzocht tijdelijk, preventief alle aangebracht vloerisolatie 100% te controleren en niet meer steekproefsgewijs. Hierbij is ruim 18.000 m² PUR van door Nuon aangebrachte PUR-vloerisolatie onderzocht en zijn alle door IKOB BKB gecontroleerde woningen goedgekeurd. Lees meer over de veiligheid van PUR vloerisolatie.

Kan ik mijn woning laten isoleren?

Isolatie is vooral interessant als u een koopwoning heeft. Denk daarbij aan een vrijstaande woning, een 2 onder 1 kap, een hoekwoning of een tussenwoning. Huurt u een woning? Dan heeft u een schriftelijk akkoord nodig van uw verhuurder.

Moet ik een akkoord hebben van mijn buren?

Nee dat hoeft niet. Wanneer uw huis niet vrijstaand is, kunt u toch zonder de buren isoleren. De uitvoerder isoleert uw huis zonder de buren daar last van hebben of problemen kunnen krijgen na het isoleren.

Samen isoleren

Vraag of uw buren ook willen isoleren. Het kan namelijk heel interessant zijn om tegelijk met uw directe buren of buurtgenoten te isoleren. Dan plant de uitvoerder namelijk slimmer in. Het voordeel dat dan ontstaat, wordt door berekend in uw offerte.

Ik heb geen energiecontract bij Nuon

Dat maakt niet uit. U krijgt een aparte factuur voor isolatie. U kunt dus gewoon isolatie afnemen, ook als u geen energie bij Nuon afneemt.

Vooroordelen over isolatie

Er bestaan een aantal vooroordeelen over isolatie. Een daarvan is dat het vochtproblemen oplevert in huis. Vochtproblemen komen niet door het goede isoleren maar door het slechte ventileren van de woning. Een raam open zetten of ventilatiemogelijkheden aanbrengen kan dit 'probleem' eenvoudig verhelpen, de adviseur kan u hier alles over vertellen.

Ventilatie en isolatie

Goede ventilatie is in een geïsoleerd huis heel belangrijk. De adviseur vertelt u hier alles over en beantwoordt al uw vragen.

Maak een gratis adviesafspraak

Slim investeren? Investeer in energiebesparing!

Het Nationaal Fonds Energiebesparing helpt u om te investeren in maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken.

Bekijk de voordelen