Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen:

uw eigen stroom opwekken

  • € 100,- korting voor Nuon-energieklanten
  • Persoonlijk vrijblijvend advies van experts
  • 10 jaar volledige garantie op uw zonnepanelen-systeem
Start uw Zonnepanelen Advies

Ik wil zonnepanelen

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Bijvoorbeeld over zonnepanelen kopen? We hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Meer informatie

Ik heb al zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen? Met het Nuon Zoncontract wekt uzelf stroom op. Heeft u extra energie nodig? Dan vullen wij het aan voor een voordelige energieprijs.

Meer informatie

Zonnepanelen advies

U krijgt direct een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Met € 100,- korting voor Nuon-energieklanten.

Doe de check Ik ben een zakelijke klant
Collectief zonnepanelen

Collectief

Samen zonne-energie opwekken. Leden van Vereniging van Eigenaren of een coöporatie kunnen profiteren van een jaarlijkse korting op de Energiebelasting. Hoe? Lees meer informatie.

Collectief stroom opwekken

Nuon ZonContract

Gemiddeld € 121,- p/mnd i

  • U wekt zelf stroom op
Salderen en terug leveren zonnepanelen

Terugleveren en salderen

Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame stroom op. Wanneer u zelf stroom opwekt gaat u stroom terugleveren en salderen. Lees meer informatie, inclusief een aantal handige rekenvoorbeelden.

Terugleveren en salderen


Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet. Lees ook meer informatie over opbrengst zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Welke voordelen van zonnepanelen zijn voor u het belangrijkst? De besparing op CO2 –uitstoot, de opbrengst van zonnepanelen, de teruggave van btw of de vaste korting voor Nuon-klanten? Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen kopen lezen? U kunt ook direct starten met het Zonnepanelen Advies.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw dak. Met het Zonnepanelen Advies kunt u direct berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Binnen 2 minuten krijgt u advies. Zo weet u waar u aan toe bent.