Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen:

uw eigen stroom opwekken

  • € 100,- korting voor Nuon-energieklanten
  • Persoonlijk vrijblijvend advies van experts
  • 10 jaar volledige garantie op uw zonnepanelen-systeem
Start uw Zonnepanelen Advies

Ik wil zonnepanelen

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Bijvoorbeeld over zonnepanelen kopen, btw terugvragen of de prijs van zonnepanelen? We hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Meer informatie

Ik heb al zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen? Met Nuon Groen met ZonBonus wekt uzelf stroom op. Heeft u extra energie nodig? Dan vullen wij het aan voor een voordelige energieprijs. Over uw teruggeleverde stroom ontvangt u ook nog van ons een ZonBonus.

Meer informatie

Zonnepanelen advies

U krijgt direct een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Met € 100,- korting voor Nuon-energieklanten.

Doe de check Ik ben een zakelijke klant
Terugverdientijd zonnepanelen

Terugverdientijd

Is het voor mij gunstig om te investeren in zonnepanelen? Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen? En hoe kan ik de opbrengst en het rendement van zonnepanelen berekenen? Lees meer informatie.

Terugverdientijd

Groen met ZonBonus & Gas

Gemiddeld € 71,- p/mnd i

  • 2 cent ZonBonus
  • Contract voor 4 jaar
  • Stroom én gas
Salderen en terug leveren zonnepanelen

Terugleveren en salderen

Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame stroom op. Wanneer u zelf stroom opwekt gaat u stroom terugleveren en salderen. Lees meer informatie, inclusief een aantal handige rekenvoorbeelden.

Terugleveren en salderen

Forum

Vragen over zonnepanelen?

Stel uw vraag over zonnepanelen, salderen, energie terugleveren en zonne-energie via het Nuon Forum. Bekijk ook de vragen van andere klanten en praat mee!

Stel uw vraag

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet. Lees ook meer informatie over de werking van zonnepanelen en de opbrengst van zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen

Met een zonnepaneel of zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Welke voordelen van zonnepanelen zijn voor u het belangrijkst? De besparing op CO2 –uitstoot, de opbrengst van zonnepanelen, de teruggave van btw of de vaste korting voor Nuon-klanten? Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen kopen lezen? U kunt ook direct starten met het Zonnepanelen Advies.

Kwaliteit van zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen koopt via Nuon dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door Feenstra. Zij werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertifeerd voor BRL6000. Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw dak. Met het Zonnepanelen Advies kunt u direct berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Binnen 2 minuten krijgt u advies. Zo weet u waar u aan toe bent.

Alles over zonnepanelen

Bent u op zoek naar zonnepanelen informatie? Of simpelweg alles over zonnepanelen? Voor u hebben we de belangrijkste informatie over zonnepanelen verzameld.