Zonnepanelen plaatsen en monteren

Zonnepanelen plaatsen en monteren

Zonnepanelen plaatsen en monteren

  • Altijd € 100,- korting voor Nuon-energieklanten
  • Persoonlijk vrijblijvend advies van experts
  • 10 jaar volledige garantie op uw zonnepanelen-systeem
Start uw gratis Zonnepanelen Check

Montage zonnepanelen

Uw zonnepanelen plaatsen is zo geregeld. De zonnepanelen worden namelijk gemonteerd door Feenstra. Alle monteurs van Feenstra werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertifeerd voor BRL6000. Feenstra levert daamee erkende kwaliteit. Hierdoor bent u dus verzekerd van de juiste kwaliteit van de geleverde zonnepanelen, installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen.

Hoe lang duurt de montage van de zonnepanelen?

Het installeren en plaatsen van de zonnepanelen is meestal binnen 1 dag klaar. De monteurs leveren alles klaar en werkend voor u op. Moet uw meterkast aangepast worden? Dan wordt dit direct voor u gedaan. U hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken.

Heeft uw huis een plat dak?

Dan plaatsen we de zonnepanelen op een frame. Zo worden de zonnepanelen op de ideale hellingshoek geplaatst van 30-40°. Bovendien kan zo de wind nog achter de panelen langs en blijven de zonnepanelen zo koel mogelijk. Dit is weer goed voor de energie-opbrengst.

Zonnepanelen Check

Ontdek binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U krijgt een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Altijd € 100,- korting op zonnepanelen van Feenstra voor Nuon-energieklanten.

Doe de check

Zonnepanelen installeren: Feenstra onze installateur

Wanneer u zonnepanelen koopt via Nuon dan worden de zonnepanelen voor u ook gemonteerd. De zonnepanelen worden geplaatst en gemonteerd door Feenstra. Een installateur zonnepanelen van Feenstra werkt volgens VCA-certificering en ze zijn gecertifeerd voor BRL6000. Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit.

Aanschaf zonnepanelen

Wilt u advies over de aanschaf van zonnepanelen? Dat kan! Met de Zonnepanelen Check weet u binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U kunt kiezen uit 2 pakketten voor zonnepanelen? En bent u energieklant van Nuon? Dan profiteert u altijd van € 100,- korting op een pakket naar keuze. Dat is mooi meegenomen.