Zonnepanelen huren

zonnepanelen huren

Wek uw eigen energie op

met huurpanelen

  • Zonnepanelen zonder investering
  • Geen gedoe of onderhoud
  • Profiteren van een lager energievebruik
Start uw gratis dakcheck

Nieuw: huurpanelen via Nuon

Steeds meer van onze klanten maken gebruik van de kracht van de zon. Maar al liggen vele daken met gunstige ligging op zonnepanelen te wachten, niet iedereen kan of wil de stap maken om zonnepanelen aan te schaffen. Voor deze groep komen we nu met een oplossing: zonnepanelen huren.

Volledig ontzorgd

Met huurpanelen wordt alles voor u geregeld. Zonder zelf te investeren hoeft u zich niet druk te maken over het aanschaf, het onderhoud of verzekering van de panelen. De A-kwaliteit zonnepanelen worden in 1 dag kosteloos geïnstalleerd. Met het flexibele contract is het mogelijk om de zonnepanelen maandelijks alsnog zelf over te nemen, over te dragen op de volgende woningeigenaar of terug te geven. Naast een gunstiger energielabel bouwt u ook nog een koopkorting op van een paar honderd euro per jaar als u het systeem later alsnog wilt kopen. Dit maakt huren van zonnepanelen nog aantrekkelijker.

Gratis online dakcheck

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen huren? Als u een geschikt dak heeft voor de huur van zonnepanelen dan maakt onze partner Solease een gratis online maatwerkofferte ter waarde van € 75,-.

Start uw gratis dakcheck

Zonnepanelen huren

Nuon & Solease

Nuon werkt voor het aanbieden van huurpanelen samen met Solease. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren uitgebreide ervaring opgebouwd met het volledig ontzorgen van zonne-energie.

Door middel van een proefproject onder een kleine groep klanten onderzoekt Nuon de belangstelling voor dit vernieuwende concept. Bij voldoende interesse zullen huurpanelen worden aangeboden met een landelijke dekking.