Btw zonnepanelen

Btw zonnepanelen

Btw zonnepanelen:

ontvang uw btw terug van de Belastingdienst

Uw btw van zonnepanelen terug?

Wilt u de btw op uw zonnepanelen terug van de Belastingdienst? Maak dan gebruik van de Btw-TeruggaveService.

Geld terug van de Belastingdienst?

Bent u van plan zonnepanelen te kopen? Als particulier kunt u de betaalde btw terugvragen bij de Belastingdienst. Met zonnepanelen ziet de Nederlandse Belastingdienst u namelijk als ondernemer. Daardoor u kunt u de btw terug vragen. Dit kan u al snel vele honderden euro's ‘korting’ opleveren! Natuurlijk is uw daadwerkelijke voordeel afhankelijk van de hoeveelheid btw die u betaalt.

Btw van zonnepanelen terugvragen: zelf regelen met de Btw-TeruggaveService

Hoe werkt het precies? Op de website van onze partner Alfa Accountants en Adviseurs bieden wij u de Btw-TeruggaveService. U kunt hiervan gebruik maken als u zonnepanelen heeft gekocht. Het maakt niet uit of u via Nuon of bij een ander bedrijf uw zonnepanelen heeft gekocht. Op de website wordt u alles duidelijk uitgelegd. U vindt hier gratis, online advies en een compleet stappenplan met voorbeeldbrieven om uw btw van zonnepanelen terug te vragen.

Het terugvragen van btw op zonnepanelen uitbesteden?

Vindt u terugvragen van de btw te ingewikkeld of heeft u geen tijd? Dan kan Alfa Accountants en Adviseurs dit ook voor u doen. Zij vragen voor u de btw terug bij de Belastingdienst en verzorgen de gehele aanvraag. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden over de voortgang en afhandeling. Mocht er om wat voor reden dan ook blijken dat u geen aanspraak kunt maken op de btw-vrijstelling? Dan hoeft u ook niets te betalen. Heeft u stroom en/of gas van Nuon of heeft u uw zonnepanelen via Nuon bij Feenstra gekocht? Dan krijgt u 10% korting op het indienen van de teruggave.

Ja, ik wil mijn btw terug

Waarom kan ik de btw van zonnepanelen terugvragen?

Heeft u zonnepanelen voor uw woonhuis na 20 juni 2013 gekocht? Dan wordt u als woningeigenaar met zonnepanelen door de Belastingdienst gezien als 'kleine ondernemer.' Dit komt doordat het Europese Hof van Justitie toen heeft bepaald dat eigenaren van zonnepanelen eigenlijk ondernemers zijn voor de btw.

Zonnepanelen Check

Ontdek binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U krijgt een schatting van het aantal zonnepanelen die er op uw dak passen, de benodigde investering en het rendement. Altijd € 100,- korting op zonnepanelen van Feenstra voor Nuon-energieklanten.

Doe de check
icon voor nieuwe klanten

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder!
Bel 0900-0808

Op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.


Zonnepanelen Check en een vrijblijvende offerte

Met de Zonnepanelen Check weet u binnen 2 minuten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan. Na het invullen van enkele aanvullende gegevens belt een adviseur van Feenstra u op. Hij maakt met u een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek zal hij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

Ik wil advies en een vrijblijvende offerte