Passie voor wind

Passie voor wind - Deel 3

Zo mooi als in deze video heeft u wind en muziek niet eerder gezien. Kunstenaressen Sophie en Démira gaan op zoek naar geluiden van de wind en maken daar een prachtige symfonie van.

Passie voor wind - Deel 2

In de creatieve zoektocht van kunstenaressen van Sophie en Démira komen we aan bij de smid. Hij helpt ze bij het maken van de enorme windgong voor hun symfonie van windenergie.

Passie voor wind - Deel 1

Gedeelde passie voor muziek en windenergie. Bekijk hoe Sophie en Démira muziek maken uit wind.

Op zoek naar de geluiden van wind

Démira en Sophie

Zo mooi gaan wind en muziek samen. Wij vroegen muziekkunstenaressen Sophie en Démira om een symfonie over wind te maken. In 3 korte video's maken we kennis met de kunstenaressen, gaan ze op zoek naar instrumenten en geven ze een fantastische show.

Duurzame energie

Nuon Groen uit Nederland

Met Nuon Groen uit Nederland krijgt u stroom opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water. De stroom wordt 100% vrij van CO2-uitstoot opgewekt.

Meer over Duurzame stroom

Inspiratie #passievoorwind

We vroegen onze klanten hoe de wind hen inspireert. En zo kon u een windkunstwerk breien, schilderen, fotograferen, musiceren of bakken.

Kijk op Instagram onder #passievoorwind naar de inzendingen. Het mooiste en origineelste windkunstwerk maken we op 7 juli bekend. Bekijk de actievoorwaarden.

Duurzame energie thuis en zakelijk

Kiest u voor Duurzame Energie?


Al 35 jaar windenergie

Al 35 jaar windenergie

35 jaar geleden bouwden we onze eerste windmolen. En het eerste windpark op zee in Nederland was ook van ons.

Naar Al 35 jaar duurzaam met windenergie
Feiten en Fabels over windenergie

Feiten en fabels over wind

Hoe komt iemand boven in de windmolen? Waar staan de meeste windmolens, in zee of op het land? En hoe weet een windmolen waar de wind vandaan komt?

Naar Feiten en fabels
Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

We stonden in een leuke stand tijdens de Libelle Zomerweek. Met een spectaculaire Virtual Reality-experience beleefden bezoekers windenergie.

Naar Libelle Zomerweek