Opnamenummer doorgeven meterstanden

Wat is het opnamenummer?

Om uw meterstanden door te geven via onze website heeft u een opnamenummer nodig. Het opnamenummer hebben wij u toegestuurd. U heeft het per post of per e-mail ontvangen.

Meterstanden doorgeven bij overstap naar Nuon

Bent u overgestapt naar Nuon? Dan heeft u een oranje meterstandenkaart ontvangen. Op deze meterstandenkaart staat het opnamenummer. Dit nummer begint met een 9. Dit hebt u nodig om uw meterstanden door te geven.
Meterstanden doorgeven voor uw overstap

Meterstanden doorgeven bij verhuizing

U heeft na het doorgeven van uw verhuizing een bevestiging per brief of e-mail ontvangen. In deze brief en in de e-mail staat het opnamenummer van 10 cijfers. Dit hebt u nodig om uw meterstanden door te geven.
Meterstanden doorgeven voor uw verhuizing

Meterstanden doorgeven stadswarmte en warm tapwater

Wij hebben u per brief of per e-mail gevraagd u om uw meterstanden van stadswarmte en warm tapwater door te geven. Hierin vindt u het opnamenummer van 8 cijfers. Dit hebt u nodig om uw meterstanden door te geven.

Meterstanden doorgeven stroom en gas

Wij hebben u per brief of per e-mail gevraagd u om uw meterstanden voor stroom en gas door te geven voor uw jaarafrekening. In de brief of e-mail vindt u het opnamenummer van 8 cijfers. Dit hebt u nodig om uw meterstanden door te geven.
Meterstanden doorgeven voor stroom en gas

Is uw vraag niet beantwoord?