Opzegtermijn energiecontract

Heb ik een opzegtermijn voor mijn energiecontract?

Wilt u een contract opzeggen vóórdat het contract afloopt? Dan brengen wij u kosten in rekening. Deze kosten noemen wij opzegvergoeding.

Als de afgesproken contracttermijn (bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar) is afgelopen, kunt u kosteloos uw energiecontract opzeggen. U kunt dit contract schriftelijk via post of e-mail opzeggen. U kunt uw energiecontract ook telefonisch opzeggen. Doet u dit uiterlijk 30 dagen vóór afloop van de contractperiode. Zegt u uw contract niet op of doet u dit te laat? Dan verlengen wij uw contract en wordt het een energiecontract voor onbepaalde tijd met een variabele prijs.

U hoeft niets te doen als uw energiecontract met Nuon afloopt

Wanneer uw energiecontract met Nuon afloopt, dan hoeft u niets te doen. Uw contract wordt automatisch omgezet in een contract met een variabele prijs voor het door u gekozen product. Dit contract kunt u kosteloos opzeggen. Houdt u wel rekening met een verwerkingsperiode van 30 dagen.

Vragen over uw contract?

Onze medewerkers helpen u graag om te kijken wat dit voor u betekent. Bel onze klantenservice: 0900 0808. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Meer over opzeggen van uw energiecontract

Is uw vraag niet beantwoord?