VastePrijsStroom

Vaste prijs energie

Waarom VastePrijsStroom

 • Voorkom prijsstijgingen
 • Vast stroomcontract
 • Vaste prijs tot 1, 3 of 5 jaar

VastePrijsStroom: Nuon VastePrijsStroom

Met Nuon VastePrijsStroom kiest u voor stroom met een vaste prijs tot 1, 3 of 5 jaar. Hiermee voorkomt u toekomstige prijsstijgingen!

Klant worden is zo geregeld

Bereken hoeveel u gaat betalen voor Nuon VastePrijsStroom en verstuur uw aanvraag. 

Bent u al klant bij Nuon?

Dan kunt u via de button 'hoeveel ga ik betalen' uw contract verlengen. Bekijk voor uw overstap uw huidige contract in Mijn Nuon. Als uw contract binnenkort afloopt, staat er een aanbieding voor u klaar.


VastePrijsStroom 

Gemiddeld € 43,- p/mnd i

€ 517,- p/jr

Op basis van 3300 kWh stroom p/jr

 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

VastePrijsStroom 

Gemiddeld € 44,- p/mnd i

€ 528,- p/jr

Op basis van 3300 kWh stroom p/jr

 • Vaste prijs tot 5 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2021

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon VastePrijsStroom voor 1 jaar. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.


Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1, 3 of 5 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1, 3 of 5 jaar. 

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen. 

Klanten over Nuon

"Overstap is probleemloos verlopen. Hoefde er weinig voor te doen. Attent van Nuon om even te bellen of alles in orde was. Makkelijk, voordelig en goede service."

Logo Gaslicht.com


Bron: Gaslicht.com, Hans van Raalte december 2015


Nuon VastePrijsStroom

 • Contract­duur tot 1 jaar (tot 1 november 2017)
 • Contract­duur tot 3 jaar (tot 1 november 2019)
 • Contract­duur tot 5 jaar (tot 1 november 2021)

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van 3x25A is € 19,22. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande stroomprijzen zijn in euro, per kWh en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de stroomprijzen in de tabel.

Let op: de prijzen voor Nuon VastePrijsStroom gelden per {{ startdatumtarief }}. Deze prijzen gelden als u een contract afsluit vóór {{ einddatumproduct }}.

 • Bekijk de uitleg van de stroomprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen zijn afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 10.000 kWh. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Woont of werkt er iemand op het adres waar u de stroom voor aanvraagt? Dan krijgt u per jaar een korting van € 376,08 (incl. btw) op de energiebelasting. Dit heet de vermindering energiebelasting. Wij verrekenen dit per maand met uw termijnbedrag. 

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom, zoals u gewend bent.


Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.