Maak een zorgeloze start na uw verhuizing

Verhuizen is een drukke tijd. We zetten graag nog even alles op een rij. Dan weet u zeker dat uw verhuizing goed geregeld is.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Bevestiging van uw verhuizing, binnen 1 week per e-mail of post.
  • Eindafrekening, binnen 4 weken nadat u uw meterstanden heeft doorgegeven.

Heeft u uw meterstanden al doorgegeven?

Heeft u een slimme meter? Dan is meterstanden doorgeven niet nodig. We ontvangen ze via uw netbeheerder. Heeft u een gewone meter, dan ontvangen we graag de meterstanden van uw oude en/of nieuwe adres.

Met uw metersttanden maken we de eindafrekening van het oude adres en hebben we een beginstand voor de jaarafrekening van het nieuwe adres. Voor het doorgeven van uw meterstanden heeft u een opnamenummer van ons ontvangen.

Vergeet uw oude adres niet af te melden

U heeft bij de verhuizing doorgeven aangegeven dat u tijdelijk in uw oude én uw nieuwe huis energie nodig had. Bijvoorbeeld omdat u eerst ging klussen. Is de datum van de sleuteloverdracht van uw oude huis inmiddels bekend wilt u dit dan aan ons doorgeven? Wilt u u contact met ons opnemen om uw oude adres af te melden,? Dan zorgen wij ervoor dat u de meterstanden kunt doorgeven en u de eindafrekening van ons ontvangt.

Gratis energiescan

Heeft u inmiddels internet? Maak dan een afspraak voor een energiescan. Onze energieadviseur kijkt live met u mee en geeft meteen bespaartips. Gewoon via uw tablet of mobiele telefoon.

Liever een ander termijnbedrag? Dat kan.

U regelt dat gemakkelijk online. We hebben wel wat tijd nodig om uw verhuizing te verwerken. Twee weken nadat wij zijn gestart met het leveren van energie in uw nieuwe woning, wijzigt u uw termijnbedrag eenvoudig in Mijn Nuon.

Check na een half jaar of uw termijnbedrag past bij uw verbruik

Een halfjaar na uw verhuizing is het slim om te checken of uw termijnbedrag nog past bij uw verbruik. Zodat u aan het eind van het jaar niet verrast wordt door uw jaarafrekening.

Dit gaat heel makkelijk met ons online termijnbedrag-advies in Mijn Nuon. U vult uw meterstanden in en u ziet het termijnbedrag dat past bij uw energieverbruik. En als u wilt, past u meteen uw termijnbedrag aan. Wel zo handig.

Interessant artikel?