Maak een zorgeloze start na uw verhuizing

Verhuizen is een drukke tijd. We zetten graag nog even alles op een rij. Dan weet u zeker dat uw verhuizing goed geregeld is.

We we voor u gaan doen

  • De bevestiging van uw verhuizing ontvangt u nog op dezelfde dag. Binnen een paar werkdagen sturen we het contract naar u op.
  • Als u de meterstanden van uw oude adres heeft doorgegeven, ontvangt u binnen 4 weken de eindafrekening.
  • De verhuizing van uw energie kunt u volgen in Mijn Nuon.
Vergeet u niet uw meterstanden door te geven als u verhuisd bent?

Heeft u uw meterstanden al doorgegeven?

Heeft u een slimme meter? Dan is meterstanden doorgeven niet nodig.  We ontvangen ze via uw netbeheerder.  Heeft u een gewone meter, dan ontvangen we graag de meterstanden van uw oude en/of nieuwe adres

Met uw meterstanden maken we de eindafrekening van het oude adres en hebben we een beginstand voor de jaarafrekening van het nieuwe adres.  Voor het doorgeven van uw meterstanden heeft u een opnamenummer van ons ontvangen. 

Vergeet u niet uw oude adres af te melden?

Had u tijdens het doorgeven van uw verhuizing op twee adressen energie nodig? Vergeet dan niet uw oude adres af te melden en de meterstanden door te geven. Dit regelt u eenvoudig in Mijn Nuon. 

Uw oude adres afmelden

Volg uw verhuizing

Volg uw verhuizing in Mijn Nuon

Binnen enkele (werk)dagen ziet u dit overzicht in Mijn Nuon. Hier volgt u stap voor stap uw verhuizing. 

Volg uw verhuizing

Liever een ander termijnbedrag? Dat kan.

Dit geeft u eenvoudig aan ons door in Mijn Nuon. Een dag nadat u uw verhuizing aan ons heeft doorgegeven, kunt u het termijnbedrag aanpassen.

Interessant artikel?