Toe aan een nieuwe thermostaat? Laat u adviseren.

Tijd voor een nieuwe thermostaat? Welke u kiest is belangrijk, want hiermee kunt u tot zo’n 25% besparen op uw verwarmingskosten. We helpen u vast een beetje op weg.

Een nieuwe thermostaat?

’s Ochtends vroeg ontbijten in een lekker warme keuken? Of via uw smartphone de temperatuur in huis regelen, waar u ook bent. Dat kan allemaal met een slimme thermostaat. Maar misschien wilt u juist iets eenvoudigers. Dan is een handbediende thermostaat of een klokthermostaat voor u beter geschikt.

Daarnaast is het bij uw keuze van belang of uw thermostaat geschikt moet zijn voor stadsverwarming of vloerverwarming. En wat voor een ketel u nu heeft. Want lang niet alle ketels zijn geschikt voor het gebruik van een Toon of Nest om maar iets te noemen. Laat u daarom goed adviseren. 

Meer inzicht in uw energieverbruik met Mijn Verbruik

Gaat het u om meer inzicht te krijgen in uw energieverbruik? Dan heeft u daar wat ons betreft geen slimme thermostaat voor nodig. We hebben de Mijn Nuon App, en Mijn Verbruik voor u. Gratis tools, die precies laten zien wat uw stroom-, gas, of warmteverbruik is. Zo is energie besparen pas echt leuk. Want u ziet direct de effecten terug. 

 

Zelf uw verbruik bijhouden? Download de Mijn Nuon App

Vergelijk uw energieverbruik met vergelijkbare huishoudens. Of met uw eigen verbruik van vorig jaar of vorige week. Want meten is weten. En weten is besparen.

Interessant artikel?