Yippie

Terwijl u online shopt, vergelijkt Yippie automatisch de prijzen van het product dat u bekijkt.

We helpen u graag om geld én tijd te besparen

Oude apparaten die we thuis hebben staan zijn soms echte energieslurpers. Maar als het eenmaal tijd is de oude koelkast te vervangen is het nog een hele klus de beste koop te vinden. Dat u niet altijd tijd heeft uitgebreid online aanbiedingen te vergelijken, begrijpen we. Samen met onze partner Yippie helpen we u snel de beste aanbieding te vinden.

Yippie vindt binnen een paar tellen de beste koop

Yippie is een computer app die binnen een paar tellen laat zien waar u het beste uit bent. Heeft u in een webshop een product geselecteerd? Dan toont Yippie automatisch in een venster andere aanbiedingen van het product. U hoeft dus niet naar een aparte vergelijkingssite te gaan.

Zo werkt het

Nuon heeft een kleine groep klanten via een e-mail uitgenodigd om Yippie te proberen. In deze mail is een persoonlijke linkt geplaatst waardoor we deze klant kunnen herkennen als Nuon klant. Deze klanten ontvangen een kleine korting bij de aanschaf van elektrische apparaten en kunnen ook hun Nuon Exclusief punten inwisselen. Bij een succesvolle test kunnen alle klanten hiervan profiteren. We zullen dat direct laten weten.

Energiebesparen

Tips energiebesparen

Interessant artikel?