Hoi, dit is Nina. Je persoonlijke energiecoach.

Nina is een persoonlijke energiecoach die verder denkt dan het stopcontact. Zij helpt je duurzamer en gezonder te leven. Afhankelijk van jouw doel geeft zij je persoonlijke uitdagingen en handige weetjes. En o ja, ze is een robot die misschien nog niet op alles het antwoord weet, maar heel snel heel veel bijleert.

Je voordelen met Nina

Wat vind jíj belangrijk? Chatbot Nina zet jou centraal, niet je stopcontact. Nina zorgt ervoor – net als een echte coach – dat je je doelen behaalt. Je krijgt:

  • Op maat hulp bij het halen van je doelen
  • Direct inzicht in het effect van je acties
  • 24/7 antwoord op je vragen
  • Gratis app (ook als je geen klant van Nuon bent)

Hoe werkt Nina?

Aan de hand van je doel (duurzamer, gezonder of goedkoper leven) krijg je van Nina persoonlijke uitdagingen en handige weetjes. Ook kun je haar zelf vragen stellen, hoe je bijvoorbeeld je huis isoleert. Nina is een chatbot die misschien nog niet op alles het antwoord weet, maar heel snel leert. Komt ze er een keer niet uit, dan roept ze de hulp in van een collega.

Zo helpt Nina je op weg

Stel, je wilt duurzamer gaan leven. Maar zonnepanelen zijn net een brug te ver en al die biologische boodschappen tikken ook zo aan… Nina laat je zien welke kleine acties in je dagelijks leven bijdragen aan dat doel. Zowel in verminderde CO2-uitstoot, als in uitgespaarde euro’s. Nina helpt je het anders te doen. Met een steuntje in de rug. Telkens weer.

En zo ziet het eruit

Nina wil jouw persoonlijke energiecoach worden. Help je mee?

Wil jij ontdekken hoe je met behulp van Nina al snel gezonder en duurzamer kunt leven? Geef je dan op en test mee. Dus, vind je iets geweldig? Leuk, laat het weten. Of zie je verbeteringen? Nog beter. Jouw input geeft inzichten die net het verschil kunnen maken of Nina straks aansluit bij het grote publiek. Via een korte vragenlijst (2 minuten) kun jij af en toe je bevindingen delen. Doe je mee? Via de link in je e-mail kun jij je aanmelden.

Zo download je Nina op je telefoon

Heb jij je opgegeven om Nina van Nuon te testen? Super! Nu ben je een van de eerste klanten die mag ontdekken hoe zij jou kan helpen om het maximale uit je energie te halen. In het e-mailtje heb je de instructies ontvangen. Kom je er niet uit? Geen probleem. Via de link hieronder vind je uitgebreide instructies. Omdat dit een testperiode is, werkt het downloaden iets anders dan bij een reguliere app. Succes en veel plezier!

Android-telefoon

Apple-telefoon

Kunnen we je verder helpen?

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld wat Nina allemaal kan? Of hoe je Nina kunt testen? Chat met een van onze collega's. Ze zitten voor je klaar op werkdagen van 8.00-22.00 uur. En is de chat niet beschikbaar? Mail dan naar nina@nuon.com.

Interessant artikel?