We vertellen u precies wat we met de verbruiksgegevens van uw slimme meter doen. Beloofd

We begrijpen dat u wilt weten wat wij met uw verbruiksgegevens doen. Het zijn tenslotte uw persoonlijke gegevens. Daarom vertellen we graag hoe zorgvuldig we hiermee omgaan.

Dagelijks uitlezen van uw verbruik geeft veel meer inzicht

Als u ons toestemming geeft om dagelijks uw verbruik uit te lezen, heeft u nog meer profijt van uw slimme meter. Zelf meterstanden invullen in Mijn Verbruik en in de Mijn Nuon App is dan niet meer nodig. Wij voegen uw verbruik automatisch dagelijks toe. U ziet bijvoorbeeld het verbruik van de douchebeurten in de ochtend. Of het verbruik van uw afwasmachine 's avonds. Met dit inzicht kunt u gerichter energiebesparen, als u wilt.

Dit doen wij met uw verbruikgegevens

Omdat het om persoonlijke gegevens gaat vinden we het belangrijk dat u weet wat we met uw gegevens doen. Uw gegevens gebruiken wij voor het uitvoeren van onze leveringsovereenkomst en voor advies-, analyse-, benchmarking- en marketingdoeleinden. Dit betekent dat wij ze gebruiken voor het maken van een jaarfrekening, een eindafrekening en bij een verhuizing. En voor het verbruikskostenoverzicht dat u elke twee maanden van ons ontvangt. Daarnaast gebruiken we de informatie om u beter en meer op maat te adviseren. Als u precies wilt weten hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, leest u dan ook ons Privacy Statement.

Stopzetten van dagelijks uitlezen kan altijd

Stopzetten van het dagelijks uitlezen kan natuurlijk altijd, via dezelfde pagina in Mijn Verbruik of de Mijn Nuon App. Wij lezen daarna uw verbruik tweemaandelijks uit.

Alles over de slimme meter

Voer uw Nuon meterstanden in

Interessant artikel?