Toe aan een nieuwe thermostaat? Laat u adviseren.

Tijd voor een nieuwe thermostaat? Welke u kiest is belangrijk, want hiermee kunt u tot zo’n 25% besparen op uw verwarmingskosten. We helpen u vast een beetje op weg.

Wilt u een nieuwe thermostaat kopen?

’s Ochtends vroeg ontbijten in een lekker warme keuken? Of via uw smartphone de temperatuur in huis regelen, waar u ook bent. Dat kan allemaal met een slimme thermostaat. Maar misschien wilt u juist iets eenvoudigers. Dan is een handbediende thermostaat of een klokthermostaat voor u beter geschikt.

Daarnaast is het bij uw keuze van belang of uw thermostaat geschikt moet zijn voor stadsverwarming of vloerverwarming. En wat voor een ketel u nu heeft. Want lang niet alle ketels zijn geschikt voor het gebruik van een Toon, om maar iets te noemen. Laat u zich vooral vooraf goed informeren. Er zijn veel leveranciers. Zij willen u graag adviseren.

Op dit moment is onze thermostaatcheck off line. Er stond een thermostaat-aanbieding van Coolblue in, maar dat aanbod is verlopen. Zodra we een nieuw aanbod hebben, zetten wij de check natuurlijk meteen weer online. Tot die tijd verwijzen we u graag naar een van de leveranciers.

Meer inzicht in uw energieverbruik met Mijn Verbruik

Gaat het u om meer inzicht te krijgen in uw energieverbruik? Dan heeft u daar wat ons betreft geen slimme thermostaat voor nodig. We hebben Mijn Verbruik voor u. Een gratis tool die precies laat zien wat uw stroom-, gas, of warmteverbruik is. Gebruikt u het langere tijd, dan ziet u het verbruik van voorgaande jaren. Zo krijgt u een goed beeld van uw energieverbruik door de jaren heen. En nu wordt energiebesparen pas echt leuk. Want u ziet nu de effecten terug.

Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken zijn er twee versies van; de Mijn Nuon app en de website versie in Mijn Nuon. Ze zijn op elkaar afgestemd, zodat u ze gewoon altijd allebei kunt gebruiken. We helpen u graag.

Lees meer over de Mijn Nuon App
Lees meer over Mijn Verbuik

Zelf uw verbruik bijhouden? Download de Mijn Nuon App

Vergelijk uw energieverbruik met vergelijkbare huishoudens. Of met uw eigen verbruik van vorig jaar of vorige week. Want meten is weten. En weten is besparen.

Interessant artikel?