Toe aan een nieuwe thermostaat? Check welke het beste bij u past

Tijd voor een nieuwe thermostaat? Welke u kiest is belangrijk, want hiermee kunt u tot zo’n 25% besparen op uw verwarmingskosten. Met de ThermostaatCheck weet u binnen 2 minuten welke bij u past.

Wilt u een nieuwe thermostaat kopen?

Doe de Nuon ThermostaatCheck en bepaal welke thermostaat geschikt is voor uw situatie. Moet uw thermostaat geschikt zijn voor stadsverwarming of vloerverwarming? En wat voor ketel heeft u? Lang niet alle ketels zijn geschikt voor het gebruik van een Toon, om maar iets te noemen. De thermostaatcheck helpt u kiezen tussen een handbediende thermostaat, een klokthermostaat of slimme thermostaat.

Na de check bestelt u de thermostaat direct online bij CoolBlue. Met korting. Geen zin of tijd om hem zelf te installeren? Maak gebruik van de installatieservice van Feenstra.

Vandaag besteld? Morgen in huis

Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u hem morgen al in huis!

Start de Nuon ThermostaatCheck

Korting bij CoolBlue

U heeft als klant van ons een streeptje voor bij Coolblue. Plaatst u aansluitend op de ThermostaatCheck een bestelling voor één van de geselecteerde slimme thermostaten? Dan krijgt u korting. Zo begint u al met besparen voordat u uw nieuwe thermostaat heeft uitgepakt.

Zelf uw verbruik bijhouden? Download de Mijn Nuon App

Vergelijk uw energieverbruik met vergelijkbare huishoudens. Of met uw eigen verbruik van vorig jaar of vorige week. Want meten is weten. En weten is besparen.

Interessant artikel?