Toe aan een nieuwe thermostaat? Laat u adviseren.

Tijd voor een nieuwe thermostaat? Welke u kiest is belangrijk, want hiermee kunt u tot zo’n 25% besparen op uw verwarmingskosten. We helpen u vast een beetje op weg.

Wilt u een nieuwe thermostaat kopen?

’s Ochtends vroeg ontbijten in een lekker warme keuken? Of via uw smartphone de temperatuur in huis regelen, waar u ook bent. Dat kan allemaal met een slimme thermostaat. Maar misschien wilt u juist iets eenvoudigers. Dan is een handbediende thermostaat of een klokthermostaat voor u beter geschikt.

Daarnaast is het bij uw keuze van belang of uw thermostaat geschikt moet zijn voor stadsverwarming of vloerverwarming. En wat voor een ketel u nu heeft. Want lang niet alle ketels zijn geschikt voor het gebruik van een Toon of Nest om maar iets te noemen. Laat u zich vooral vooraf goed informeren.

Binnenkort voor u beschikbaar

Op dit moment zijn we niet alleen bezig met een nieuwe thermostaatcheck, maar we breiden ook de huidige bespaarcheck uit. Zodat wij u nog beter kunnen helpen. Want energiebesparen willen we allemaal. En uiteraard zo makkelijk mogelijk. Natuurlijk betrekken we onze klanten hierbij. Binnenkort zal een groep klanten ons eerste ontwerp beoordelen. We houden u op de hoogte.

Meer inzicht in uw energieverbruik met Mijn Verbruik

Gaat het u om meer inzicht te krijgen in uw energieverbruik? Dan heeft u daar wat ons betreft geen slimme thermostaat voor nodig. We hebben de Mijn Nuon App, en Mijn Verbuik voor u. Gratis tools, die precies laten zien wat uw stroom-, gas, of warmteverbruik is. Zo is energiebesparen pas echt leuk. Want u ziet direct de effecten terug.

Zelf uw verbruik bijhouden? Download de Mijn Nuon App

Vergelijk uw energieverbruik met vergelijkbare huishoudens. Of met uw eigen verbruik van vorig jaar of vorige week. Want meten is weten. En weten is besparen.

Interessant artikel?