Energieadvies op maat? Met onze gratis energiescan

Snel, eenvoudig en gratis energie bespaar advies. Op afstand maar toch dichtbij. We doen graag iets extra's voor u. De energiescan is één van de 6 services van Nuon Vattenfall.

Energieadvies

We luisteren graag naar onze klanten. Want alleen zo weten we naar welk energieadvies u op zoek bent. Uit het onderzoek naar duurzame opvattingen van Nederlanders* kwam dit naar voren: 'Mensen willen graag bewuster omgaan met energie, maar willen er niet al te veel moeite voor doen.' Van onze klanten hoorden we dat zij het best lastig vinden uit te zoeken waar en hoe je zelf kunt besparen. *uitgevoerd in 2016 door bureau Necker van Naem

Advies: energie besparen
Daarom ontwikkelden we een eenvoudig, praktisch en op de persoonlijke situatie afgestemd advies over energie besparen: de Nuon energiescan.
Terwijl u door uw huis of kantoor aan huis loopt, krijgt u persoonlijk advies via uw smartphone of tablet. Onze eigen energieadviseur kijkt met u mee en geeft energie bespaar advies op maat. Paktische tips voor energiebesparing, advies op maat via persoonlijk contact. Maak een afspraak voor de gratis energiescan van Nuon.

Stap voor stap besparen en duurzamer worden.

Plan een gratis energiescan

Plan zelf een afspraak voor een gratis energiescan in uw woning. Kies een moment dat u het beste uitkomt.

 • U krijgt een persoonlijk advies via uw smartphone of tablet
 • U wandelt door uw huis, of kantoor aan huis en onze energieadviseur kijkt live met u mee
 • De energiescan duurt zo'n 20 tot 30 minuten

Plan een energiescan en krijg gratis energieadvies

De 6 services van Nuon Vattenfall

 • Elk jaar voordeel als vaste klant
  we belonen dat je blijft
 • Met het seintje een heldere jaarafrekening
  zonder verrassingen
 • Steeds meer groene energie
  uit zon, wind en water
 • Altijd inzicht
  in je persoonlijk verbruik
 • Stap voor stap besparen
  en duurzamer worden
 • Zelf aan het stuur van je betalingen
  wat en wanneer je betaalt kies je zelf

Lees meer over de 6 services

De 6 services van Nuon Vattenfall

'Ja, de Nuon energiescan is echt gratis'

Op het moment van de afspraak voor de energiescan, nemen wij contact met u op. Het advies dat u van onze energieadviseur krijgt is echt helemaal gratis.

Al 1527 klanten hebben dit jaar (2018) een energiescan aangevraagd. En onze klanten geven de energiescan gemiddeld een 8,7.

  

 

Erg prettig om in je eigen huis rond te lopen met iemand die meekijkt en tips geeft

Energie audit

Onze zakelijke klanten bleken geïnteresseerd te zijn in een energie audit. Voor sommige bedrijven is het zelfs verplicht om een energie
audit te laten doen.

We begrijpen dat de wens bestaat ook een aanvraag voor de energiescan voor bedrijven of kantoren aan huis te doen. Op dit moment is onze energiescan alleen geschikt voor kleinere bedrijven met een kantoor aan huis. Energiescan kleine bedrijven / kantoren aan huis aanvragen.

Meteen bespaaradvies van onze energieadviseur

Op het moment van uw afspraak, neemt de energieadviseur contact met u op. Het gesprek begint met een introductie. We bespreken uw verbruiksgegevens, uw type huis of kantoor aan huis,  en  de samenstelling van uw  huishouden of het aantal werknemers.

U loopt vervolgens met uw smartphone of tablet door een aantal ruimtes in uw huis of kantoor. De energieadviseur kijkt met u mee en geeft per ruimte tips en advies. Daarna ontvangt u per mail een samenvatting van het adviesgesprek. En kunt u alles nog eens nalezen.

Onafhankelijke energieadviseur

Onze energieadviseurs geven objectief advies. U krijgt praktische, eenvoudig toepasbare tips. Wilt u een uitgebreider energieadvies, dan helpen we u graag via onze bespaarcheck in Mijn Nuon.
Of kijk op internet en vind eenvoudig een onafhankelijke energieadviseur.

Prima geholpen. Grappig zo face to face, maakt het wat informeler. Genoeg tijd om vragen te stellen. Complimenten!

Evert Verdoorn
Energiescan gedaan 14-06-2017

Beter besparen met energietips

Beter besparen? Bekijk hoe 'de Daantjes' besparen op hun energierekening.

Interessant artikel?