Nuon in het nieuws

In het nieuws: ACM-onderzoek naar energienota

15-11-2017 l Nuon heeft kennisgenomen van de uitkomst van het ACM-onderzoek naar de energienota van energieleveranciers.

ACM-onderzoek energienota en onze reactie daarop:

Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening, daarbij staat de klant altijd voorop. Onze energienota wordt door klanten goed gewaardeerd en klanten vinden de energienota duidelijk. Ook hebben wij van klanten positieve berichten mogen ontvangen over onze gewijzigde energienota, die sinds 1 juli dit jaar verstuurd wordt.

Wij betreuren het dat ACM Nuon niet noemt als leverancier waar ACM helemaal tevreden over is. We zijn zelfs erg verbaasd over de uitingen van ACM in de media, aangezien zij ons een dag voor publicatie nog bevestigde dat de factuur van Nuon in orde is, op een aantal kleine aanpassingen na.

Natuurlijk staat Nuon altijd open voor verbetering. Juist daarom vinden wij het zo jammer dat ACM ons niet eerder heeft laten weten welke ‘puntjes op de i’ zij nog wilde zien. Wij zijn en blijven in gesprek met ACM over welke verbeteringen nog meer mogelijk zijn. Controleerbaarheid en begrijpelijkheid staan hierbij voorop.

Uw jaarafrekening

In Mijn Nuon vindt u uw jaarafrekening. Heeft u vragen over uw jaarafrekening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag, via chat, telefoon of social media.

Interessant artikel?