Over Nuon

We zorgen voor de energie van Nederland. Op zo’n 2 miljoen adressen leveren we stroom, warmte, koude en gas. Bij mensen thuis, bij bedrijven en bij de overheid. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, maar onze collega’s werken ook in Groningen, Leeuwarden, Arnhem en Alkmaar. Samen werken we hard aan onze ambitie: binnen één generatie fossielvrij.

Binnen één generatie fossielvrij

Met elkaar wekken we in ons land simpelweg nog niet genoeg op om alle scholen, ziekenhuizen, overheden, bedrijven en huishoudens van groene energie te voorzien. Daarom hebben wij 100% groen vertaald naar een eerlijke ambitie: binnen één generatie fossielvrij. Want ook groene energie moet betrouwbaar en betaalbaar blijven. Lees meer over onze omzet, missie en ons Zweedse moederbedrijf Vattenfall op onze corporate website: www.nuon.com.

Generatie fossielvrij zonnepanelen

Hoe doen we dat?

Natuurlijk, door zon-, water- en windenergie op te wekken komen we een heel eind, maar we gaan verder. Door bijvoorbeeld ook huizen te verwarmen met restwarmte uit de haven. Door met de Green Battery duurzame energie te leveren op plekken waar geen netwerk is, bij sportevenementen, op festivals. Door duizenden laadpalen in de grond te slaan.

En door via de smartphone kosteloos energiescans bij u thuis uit te voeren, met persoonlijke bespaartips als resultaat. Het helpt allemaal. De groenste energie is tenslotte nog altijd de energie die we niet verbruiken. Lees meer over: duurzame energie.  

Meer weten?

Lees alles over onze ambities en doelen.

De Green Battery geeft energie op elke locatie
De Green Battery geeft energie op elke locatie

Samen in zaken

Een flinke ambitie maak je als energieleverancier niet in je eentje waar. Dus sluiten we partnerships met bedrijven binnen en buiten de energiebranche. Alles is mogelijk. Er zijn maar twee eisen: onze samenwerking moet bijdragen aan onze ambitie en van betekenis zijn voor onze klanten. Dan gaan we graag in gesprek. Lees meer over onze partnerships

Met 4.000 collega’s werken aan onze ambitie

Bij Nuon werken we met meer dan 4.000 collega’s aan de energie voor Nederland. Dat doen we met de meest uiteenlopende mensen. We hebben collega’s die alles weten van windenergie en mensen die met een groot luisterend oor een oplossing bieden bij een betaalachterstand. We hebben fanatieke technici die geblinddoekt een meterkast uit elkaar halen, maar ook weer ín elkaar zetten. En we hebben salestijgers die op elk feestje ook de buurman van de buurman graag van Nuon overtuigen. Kortom, voor goede mensen hebben we altijd plek. Bekijk onze salesvacatures of ga direct naar alle vacatures

Potentiële partner?

Wij zijn altijd geïnteresseerd.

De energie die bij je past

Een gezin met opgroeiende kinderen in een oude boerderij heeft andere energiebehoeften dan een single zzp’er in de binnenstad. En een tuindersbedrijf heeft weer een ander energiecontract nodig dan een ondernemer in het vastgoed. Omdat geen wens hetzelfde is, blijven we luisteren.

Door te luisteren krijgen we inzicht in uw wensen en bedenken we oplossingen waar u wat aan heeft: zo kunt u bij ons uw factuur betalen wanneer het uitkomt, bieden we fiscale hulp bij teruggave voor tuinders en komen we vastgoedondernemers tegemoet met een leegstandscontract.

Natuurlijk zorgen we ook voor keuze in ons energieaanbod: kiest u voor groen, of nog even voor grijs, wilt u korting of een mooi welkomstcadeau, overweegt u misschien zonnepanelen op het dak, wilt u ze dan kopen of huren? – bij ons kan het allemaal.

Bekijk al onze producten

We luisteren

We waarderen onze klanten, we luisteren naar ze omdat we begrijpen dat we alleen zo onze service kunnen afstemmen op échte behoeften.

Energieadvies: stel zelf uw energieproduct samen

  • Stroom en gas: stel zelf uw stroom en gas samen
  • Duurzaam: kies voor duurzame of gewone energie
  • Inzicht: u krijgt direct inzicht in uw kosten

Stel uw energieproduct samen

Interessant artikel?