Zonnepanelen voor het MKB verhuizen en verzekeren

Zonnepanelen

Zonnepanelen, verhuizen en verzekeren

Verzekeren

Om zeker te weten of uw zonnepanelen verzekerd zijn, kunt u het best contact opnemen met uw verzekeraar. Het kan zijn dat u moet bijverzekeren.

Verhuizen

Zonnepanelen zijn getest op een levensduur van 25 jaar. Het kan voorkomen dat u uw bedrijf verhuist voordat de zonnepanelen 'op' zijn. Voor eventuele toekomstige eigenaren is uw pand meer waard met uw zonnepanelen. Zij hebben immers minder energielasten. Als u de panelen achterlaat bij de verhuizing, dan kan de nieuwe eigenaar van het pand het zonne-energiesysteem aanmelden bij de netbeheerder via energieleveren.nl.

Als u er voor kiest om uw zonnepanelen mee te nemen naar uw nieuwe pand, dan kunt u het zonne-energiesysteem ook weer via energieleveren.nl aanmelden bij uw netbeheerder.

Neemt u wel even contact met ons op als uw bedrijf gaat verhuizen? Wij bespreken dan hoe u de garantie op de Nuon Zonnepanelen overdraagt aan de nieuwe eigenaar van uw pand. En we kunnen u daarnaast ook adviseren hoe u de zonnepanelen op de juiste manier op uw nieuwe pand installeert.

Vragen?

Hebt u nog vragen over zonnepanelen? Bel ons: 0800 - 2021 (gratis). U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 20.00 uur.