Zonnepanelen monteren voor het MKB

Zonnepanelen

Montage zonnepanelen

Feenstra

Het bedrijf dat de montage uitvoert is Feenstra. Feenstra is gecertificeerd voor de BRL6000. Alle monteurs werken volgens VCA-certificering.

Hoe lang duurt de montage van de panelen?

Het installeren van de zonnepanelen is over het algemeen binnen een dag klaar. De monteurs leveren alles klaar en werkend op: er zijn geen aparte afspraken nodig voor montage en aansluiten in de meterkast.

Als uw bedrijf een plat dak heeft, plaatsen we de panelen op een frame. Zo kan de wind nog achter de panelen langs en blijven de zonnepanelen zo koel mogelijk, wat goed is voor de energie-opbrengst.

Dan leidt de monteur de kabel van de zonnepanelen door het dak naar binnen en sluit hem aan op de omvormer. De omvormer sluit hij vervolgens aan op de meterkast in uw bedrijf. Mogelijk moeten hiervoor aanpassingen in uw meterkast gedaan worden. Deze aanpassingen zijn bij de prijs van de offerte inbegrepen.

Vragen?

Hebt u nog vragen over zonnepanelen? Bel ons: 0800 - 2021 (gratis). U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 20.00 uur.

 

Nuon Zonnepanelen Advies

Bedrijf

Vraag nu geheel vrijblijvend uw Nuon Zonnepanelen Advies aan, voor u op maat gemaakt. Zonder gedoe, dakmetingen of ingewikkelde vragenlijsten.

Vraag uw Nuon Zonnepanelen Advies aan