Zonnepanelen voor ZZP & MKB

Zonnepanelen

Makkelijk en vertrouwd:

  • Persoonlijk advies van experts
  • Uw opwek direct verrekend met uw verbruik

Ontdek uw rendement op zonnepanelen

Met de zonnepanelen check van Nuon ontdekt u in een paar minuten wat voor uw onderneming het rendement op zonnepanelen is. Uniek aan deze check is dat wij ook kijken naar mogelijke fiscale voordelen en zo een totaalbeeld kunnen geven van het rendement op zonnepanelen voor u als ondernemer.

U ontvangt via e-mail het resultaat, daarnaast gebruiken wij uw e-mailadres om u op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen van zonne-energie van Nuon. De check is ontwikkeld in samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs.

Start de zonnepanelen check

Zonnepanelen: Haal rendement uit de zon

Met zonnepanelen wekt uw onderneming zelf 100% schone elektriciteit op. Daarnaast doet u een goede investering met een hoog rendement. U kunt flink op uw jaarlijkse energielasten besparen. En dat betekent minder onkosten.
Meer details over de verschillende zonne-energiesystemen:

opbrengst van zonnepanelen omvormer en de zonnepanelen stroom terugleveren zonnepanelen en verhuizen & verzekeren fiscaal voordeel voor zonnepanelen


Spaarvarken

Zonne-energie: economisch aantrekkelijk

In de afgelopen tien jaar is de prijs van zonnepanelen met maar liefst 80% gedaald. Zelfs zonder subsidie is zonne-energie daarmee voor veel ondernemers aantrekkelijk geworden.

Zonnepanelen electra

Zonne-energie: energie terugleveren

Uw zonnepanelen maken als het buiten licht is zonne-energie voor uw onderneming. 

Bij een overschot leveren uw zonnepanelen automatisch hun stroom terug aan het elektriciteitsnet. Uw meter registreert hoeveel stroom u aan het net teruglevert. U ziet dus precies wat u verdient! Deze zonne-energie wordt jaarlijks verrekend. 

Meer over terugleveren

Zonne-energie: wat betekent dat in uw onderneming?

De zonnepanelen op uw dak zijn uiteraard goed zichtbaar, maar binnen merkt u er weinig van. De omvormer wordt binnen geplaatst en de zonne-installatie wordt in uw meterkast aangesloten op het elektriciteitsnet.

Nuon Solar Team

Nuon is sinds 2001 hoofdsponsor van het Nuon Solar Team, 14 studenten die iedere twee jaar zelf een zonnewagen bouwen. 

Solarteam

Dit jaar won het Nuon Solar Team voor de vijfde keer de World Solar Challenge race – 3021 kilometer dwars door Australië.

Meer over het Nuon Solar Team